colectia Hermes pentru primavara-vara 2015_4

Elegantă și chic, colecția Hermes pentru primăvara/vara 2015 a venit pentru a pune capăt memorabililei Săptămâni a modei în acest an. Așa că, nu e de mirare, noua colecție Hermes de primăvară 2015 a fost una extrem de anticipată care urmează să fie prezentată la PFW în acest an și toți au fost dornici de a vedea un spectacol uimitor, așa cum este întotdeauna în prezentarile de modă Hermes!

colectia Hermes pentru primavara-vara 2015_2

Motive ușor supradimensionate, texturate și sportive ar putea fi, de asemenea, simțite, deși eleganța si rafinamentul au fost în centrul colecției. Modestia a fost exprimată prin lungimi sub-genunchi, rochii, tricouri și salopete. Totul părea extrem de proportionat si armonios, elegant și modern.

colectia Hermes pentru primavara-vara 2015_5

Paleta de culori neutre aleasă este unul dintre aspectele care fac această colecție atât de versatilă. Am văzut crem minunat, bej, nuanțe de alb și nisip, care s-au alăturat mai târziu cu bleumarin, muștar, roz și rosu. Majoritatea aspectelor prezentate au fost într-o stare de spirit alb-negru, cu toate acestea, finalul spectacolului a prezentat, de asemenea, unele modele geometrice grafice, inclusiv dungi si modele populare de primăvară.

colectia Hermes pentru primavara-vara 2015_

colectia Hermes pentru primavara-vara 2015_1

colectia Hermes pentru primavara-vara 2015_2

colectia Hermes pentru primavara-vara 2015_3

colectia Hermes pentru primavara-vara 2015_4

colectia Hermes pentru primavara-vara 2015_5

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here