cum sa asortezi nuanta maro cu alte culori _2014

Nu contează cât de perfecte sunt hainele pe care le alegeți, ele nu vor funcționa dacă nu sunt potrivite corect. În plus, în afară de a ști cum să combinați diferite forme, ar trebui să aveți un ochi bun și pentru culori, de asemenea. Astfel, aici avem o serie de opțiuni care să demonstreze modul în care putem potrivi nuanța maro cu alte culori, introducerea principalelor perechi de culori cu care putem combina nuanța maro.

Maro cu Orange

Fiind o nuanță strălucitoare și energică, portocaliu completează perfect nuanțele mai închise de maro ciocolată care acționează ca o contrapondere armonică pentru ea.

Maro cu galben

Compatibil cu toate nuanțele de galben pal, maro vine ca un ton natural liniștitor pentru nuanțele galbene.

cum sa asortezi nuanta maro cu alte culori

Maro cu Bej

Aceasta este, probabil, una dintre perechile cele mai atemporale, pe care le puteți alege vreodată. Pentru un look de succes pentru o petrecere, puteți opta pentru nuanțe de maro, combinate cu bej dulce și obține o combinație memorabilă. Bejul este una dintre acele nuanțe, care nu se demodează niciodată, așa că alegerea acestei nuanțe este întotdeauna o idee bună.

Maro cu Alb

Mergând mai departe cu matricea de sugestii atemporale, putem menționa, de asemenea, maro cu alb pur, care este doar un alt duo chic și elegant pentru tine.

cum sa asortezi nuanta maro cu alte culori _alb

Maro cu albastru

Pentru un aspect proaspăt și creativ, ai putea, de asemenea, experimenta cu un duo de albastru cu maro. Acest lucru este, într-adevăr, o formulă excelentă.

Maro cu Roz

Pentru fanii acestei combinații de top dulci și umile, aici vine comboul ultra-fermecător de nuanțe rozaliu, cu tonuri de maro. Nuanțele de maro calmează minunat nuanțele de culoare roz, în același timp, permițându-le să nu pară copilărești.

cum sa asortezi nuanta maro cu alte culori roz

Maro cu Maro

În cele din urmă, am ajuns la combinația cea mai naturală și cool. Există însă ceva, trebuie să fii precaută cu privire la aceasta. Nu exagerați cu proporțiile de același ton, pentru a evita acest lucru poți folosi diferite tonuri de maro, sau condimenteaza-l cu unele detalii negre.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here