Vrei sa faci sex, insa cel de langa tine parca nici nu stie ca esti prin zona. Cum ii spui? Cum sa-i dai de veste ca tu… una alta? Pentru ca nici eu nu stiu, am decis sa le cer tuturor prietenelor formula magica prin care ele le dau de inteles partenerilor ca vor sa faca sex! Iata rezultatele:cum-ii-ceri-iubitului-sa-faceti-sex

Femeile spun tot ce vrei si ce nu vrei, insa niciodata nu spun ce vor sa spuna. Vedeti? Se simte deja ca articolul e scris de o femeie. Insa in materie de cum sa ii spui ca vrei sa faci sex, nici barbatii nu stau mai bine. In fapt, ambele sexe se simt tare ciudat cand trebuie sa spuna ce au de gand sa-si faca… unii altora.

Cum va spuneam, am luat tipele la intrebari si am aflat cum isi anunta partenerii ca vor sa se cunoasca mai… indeaproape, dar si cum sunt anuntate ele ca urmeaza sa presteze mai mult decat de obicei. Cititi si actionati ca atare.

Nota autoarei: Orice asemanare cu realitatea conjugala este pur intamplatoare, iar numele folosite sunt fictive insa nu si afirmatiile!

Sex Cod 1
“Sotul meu imi spune: “Vino in dormitor sa facem temele!”, Ana, 31 – Uff, cum se simte cand apar copii prin peisaj.

Sex Cod 2
“Noi spunem ca “maimuta e infometata”, Andrada, 25 – Vedeti, prea multe filme cu animale strica! Sper macar sa ne referim la King Kong, nu la un amarat de cimpanzeu.

Sex Cod 3
“Il intreb daca ce are in pantaloni e pentru mine? Merge de fiecare data!”, Mihaela, 27 – Scurt si la obiect… dar ce te faci daca iti spune nu???

Sex Cod 4
“Daca e in fata televizorului, il intreb daca ce vede e mai hot decat ce i-as putea arata eu?”, Tamara, 22 – Sincer e riscant! Depinde la ce se uita, daca urmareste ultima serie a “Nevestelor Disperate”… s-ar putea sa nu fii multumita de raspuns.

Sex Cod 5
“Unul dintre noi scrie cu ruj pe oglinda din baie: “Ne vedem diseara”. Asta inseamna ca facem sex in seara asta”, Laura 25 – Risipa de ruj, nu poti scrie cu markerul?

Sex Cod 6
“Dupa cina ma intreaba daca vreau si sos picant”, Veronica, 26 – Interesanta abordare, si daca te-ai saturat?

Sex Cod 7
“Codul nostru secret e CIOCOLATA”, Monica, 24 – Si ce faci daca vrei ciocolata adevarata?

Sex Cod 8
“Noi suntem directi, asa ca ii spun sa-si de-a jos pantalonii”, Daniela,28 – Uite cum dispare romantismul!

Tu cum ii ceri iubitului sa faceti sex?

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here