buy Howard the Duck
Ransom divx

patIn cazul in care intentionezi sa te vopsesti singura, acasa, articolul acesta vine in ajutorul tau. Sunt cativa pasi, buni de urmat, atunci cand vine vorba de prepararea si aplicarea vopselei, cat si privind ingrijirea parului dupa aceasta operatie.

Cirque du Soleil: Varekai video

In primul rand, trebuie sa stii ca in cazul in care optezi pentru o vopsea semipermanenta, aceasta va prinde doar pe parul natural si va dura in jur de 6 maxim 8 spalari, in timp ce pentru o culoare permanenta va fi necesar sa o reimprospatezi o data la 5 saptamani.

In cazul in care vrei sa obtii o nuanta de blond, trebuie sa stii ca pe un par brunet nu va iesi niciodata fara decolorare, iar pentru un par natural, incearca cu nuanta cea mai deachisa de blond. Nu va iesi o culoare precum cea de pe cutie, dar cu siguranta iti va deschide culoarea parului.

Ai nevoie de:
-Pensula pentru vopsea
-Manusi de plastic (chirurgicale)
Wallace & Gromit in The Wrong Trousers trailer
-Prosop/folie pentru protejarea hainelor

  Ai grija de pielea ta

  Inainte de vopsire, protejeaza pielea de pe gat, urechi si frunte cu crema sau vaselina, aplicate in strat gros. Astfel vei preveni patarea pielii cu vopsea. Totusi, in cazul in care te-ai patat, freaca cu o lamaie portiunile respective, iar apoi clateste foarte bine cu apa.

   Cum se aplica vopseaua

 Pentru a obtine o culoare uniforma, trebuie sa aplici vopseaua pe parul curat, fara produse de styling. In majoritatea cazurilor, vopselurile permanente nu necesita spalare prealabila, fiind recomandat chiar ca parul sa fie lasat nespalat de 2-3 zile, astfel incat pelicula de sebum de la radacina sa protejeze foarte bine pielea capului de actiune amoniacului din vopsea.

In cazul in care vopsesti parul pe intreaga lungime, trebuie sa aplici vopseaua urmand carari de 1-2 cm, intai la radacina si apoi pe firul de par pana la varf. Pentru situatiile in care vopsesti doar radacina, vopseaua se aplica doar la baza firului de par, iar cu 5-10 minute inainte de expirarea timpului de colorare, intinde-o pe tot parul pentru a obtine o culoare cat mai uniforma.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here