Rujul rosu este cel mai probabil tendinta de baza in materie de machiaj din acest an, si nu va disparea prea curand. Deci, cum sa faci sa gasesti cel mai bun ruj rosu pentru tonul pielii tale? Ușor, urmati acesti pasi:

reddddddddddddddddddddddddddddddddddddd

În primul rand, determina tonul pielii tale. Cea mai importanta parte de a gasi nuanta de rosu potrivita este de a determina daca tonul pielii este cald sau rece. Exista cateva modalitati de a face acest lucru: poti sa te uiti la venele de la încheietura mainii din interior: în cazul în care acestea sunt mai mult spre verde, atunci e cald, daca sunt mai mult albastru, atunci e rece. Sau aveti posibilitatea sa aruncati o privire la bijuterii. Daca bijuteriile de aur arata mai bine pe tine, atunci tonul e cald, în cazul în care argintul arata mai bine, atunci e rece.

Tonurile de piele calde arata cel mai bine cu ruj portocaliu-rosu, si tonurile pielii reci arata cel mai bine in nuante rosu cu albastru. Cu toate acestea, daca sunteti înca nesigura daca tonul pielii este unul cald sau rece, încercati  onuanta de caramida rosie – aceasta nuanta functioneaza pe oricine.

Iata cateva optiuni:

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here