Una dintre cele mai eficiente metode de a-i transmite unei persoane ca te intereseaza o eventuala relatie cu ea este limbajul trupului.

De obicei primul contact care se stabileste intre doua persoane, este cel vizual. Inainte ca cineva sa rosteasca vreun cuvant, ochii au transmis deja un mesaj, care poate fi interpretat in diferite moduri.

Pana la 93 la suta din mesajul pe care il comunici este transmis prin elemente nonverbale. Iar aici sunt incluse si tonul vocii, miscarea ochilor, postura, gesturile, expresia fetei si altele.

Limbajului trupului, poate arata si atractia asupra sexului opus. Succesul tine de priceperea transmiterii semnalelor de atractie fizica si de recunosterea lor.

Femeile se joaca adesea cu propriul par iar acesta este, si el, un semn de nervozitate. Daca te surprinzi rasucind de zor o suvita de par, este clar ca barbatul din fata ta are un efect asupra ta. Este foarte atragator, destept, spiritual sau ai inceput deja sa-ti imaginezi cum ar fi o noapte fierbinte in bratele lui?

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here