1

Fiind una dintre ținutele cele mai la modă de zeci de ani, fără îndoială, toată lumea iubește colanții datorită confortului lor și aspectului cool pe care îl creaza. Și pentru cea mai mare parte, colanții sunt de asemenea luați în considerare pentru designul incontestabil, funcțional, elegant și versatil.

Bazându-ne pe forma și funcționalitatea lor, colanții sunt un fel de pantaloni mulați, care se termină la glezne. Ei vin într-o varietate de culori, modele și materiale, inclusiv denim. Diferiți de dresuri care sunt, de obicei, purtate numai în timpul iernii pentru căldură, colanții sunt realizați din materiale mai groase, și pot fi purtați în timpul oricărui anotimp.

Colantii de astăzi sunt mult mai sofisticați și eleganți decât strămoșii lor din anii 80. Cu toate acestea, din cauza designului lor, colanții sunt, de asemenea, unul dintre acele stiluri pe care o multime de femei îl poartă complet greșit. Pentru a evita acest lucru, luați aminte anumite reguli atunci când vă decideți să adoptați această tendință în curs de desfășurare.

Practic, modul ideal de a purta colanții este să îi purtăm ca dresuri, mai degrabă decât ca pantaloni. Optați pentru bluze mai lungi paână la jumătatea coapsei, tricouri și topuri, precum și articole de îmbrăcăminte exterioară precum sacouri, veste și jachete. Să nu mai vorbim, i-ați putea, de asemenea, purta sub fuste, pantaloni scurți, rochii, tunici.

3

În ceea privește țesăturile, colanții corespunzători ar trebui să fie confecționați din țesături groase , astfel ca oamenii să nu vadă prin intermediul lor. Aruncați o privire în oglindă . Dacă oricare parte a colanților , mai ales partea din spate , este ușor transparentă renunțați la ei! Multe femei poartă colanții prea mici, astfel încât toată lumea poate vedea ce este dedesubt , și cu siguranță, nimeni nu vrea să vadă dedesubturile,  indiferent cât de perfect poate fi corpul nostru .

În cazul în care forma corpului nu este de supermodel, acordați o atenție la lungimi, culori și imprimeuri, în scopul de a crea iluzia de siluetă mai subțire și mai înaltă. Colanții, care sunt până la gleznă, de exemplu, sunt foarte buni pentru a alungi o siluetă scurtă, în timp ce femeile care au peste greutatea ideală pot opta pentru colanți în culori închise, de preferință negru, precum și topuri mai lungi care acoperă șoldurile pentru a ajuta la ascunderea kilogramelor in plus. De asemenea, colanții negri asociați cu topuri luminoase de culoare vor atrage, de asemenea, atenția de la picioare asupra părului și machiajului.

4

Folosind imprimeuri și o combinație de culori care există deja în ținută este, de asemenea, o alternativă la colanți, dar nu amestecați prea multe culori și modele. De exemplu, dacă doriți să purtați colanți cu imprimeuri,alegeți în partea de sus culori de bază cum ar fi negru, gri, bleumarin, alb și fildeș, și în cazul în care ținuta are accente de maro, purtați colanți maro pentru a completa și echilibra aspectul .

Printurile și modelele sunt în mare parte cele mai potrivite pentru femeile cu picioare subțiri, cu toate acestea, acești colanți sunt în continuare pentru toată lumea.

2

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here