Tratamente de albire nu albesc dintii permanent. Dacă vă expuneţi dintii la alimente si bauturi care cauzeaza pete puteţi vedea ca albul începe să se estompeze în mai puţin de 1 lună după tratament. Cei care evita alimentele şi băuturile care pateaza ar putea să aştepte un an sau mai mult înainte de un alt tratament de albire.

Iată câteva sfaturi pentru a ajuta la menţinerea albului sidefiu al dintilor dvs.:

Evitati consumul de produse care pătează dintii cum ar fi cafea, ceai, vin rosu. Dacă alegeţi să consumati băuturi ce pătează, luaţi în considerare utilizarea un pai, astfel încât lichidul ocoleşte dintii din fata.

Urmaţi pasii corespunzatori unei igiene orale. Periati-va dintii de cel puţin două ori pe zi si folositi ata dentara cel puţin o dată pe zi pentru a indeparta placa. Folositi o pasta de dinti pentru albire (o dată sau de două ori pe săptămână numai) pentru a îndepărta petele de pe suprafaţă şi pentru a preveni îngălbenirea. Folositi o pasta de dinti obisnuită pentru restul timpului.

Amestecati praf de copt cu cateva picaturi de suc ​​de lamaie si sare si aplicati pe dinti. Fiţi atenţi să folositi doar o cantitate mică de suc de lamaie. Acesta conţine acid care poate fi daunator pentru smaltul dintilor.

Mananca fructe cum ar fi capsunile deoarece contin agenti naturali de albire.

Legumele sunt intotdeauna un remediu util cu privire la orice problemă de sănătate. Legume cum ar fi castraveţi, broccoli, morcovi şi cartofi dulci sunt foarte efective pentru a dizolva moleculele care vor provoca pete profunde.

Acestea sunt câteva sfaturi care vă pot ajuta să vă păstrati dintii tineri si albi. Deci, mergeţi mai departe şi păstraţi dinţii mereu albi pentru un zambet de milioane!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here