Chiar dacă ţi se pare că arată impecabil fără să depună prea multe eforturi, celebrităţile au aceleaşi probleme ca şi femeile de rând când trebuie să scape de kilogramele pe care le-au acumulat în timpul sarcinii. Totuşi, se pare că ele au ceva mai mulţi aşi în mânecă şi reuşesc să slăbească în mod miraculos. Iată câteva din secretele lor şi, mai ales, pe care dintre acestea le poţi folosi şi tu pentru a-ţi recăpăta silueta.cum-slabesc-vedetele-dupa-o-sarcina1
Un copil este o reală bucurie, dar din păcate, el vine la pachet cu o mulţime de probleme. Una dintre cele mai dificil de rezolvat este să revii la greutatea pe care o aveai înainte de sarcină, mai ales dacă pe parcurs te-ai răsfăţat şi ţi-ai satisfăcut toate poftele. Pentru că, se pare, nu sarcina în sine te aduce la dimensiuni considerabile, ci mai degrabă dulciurile, murăturile, junk-food-ul şi celelalte lu­cruri pe care a „trebuit“ să le mănânci la orice oră.

 
Gwyneth Paltrow mărturiseşte că, deşi a urmat cu stricteţe un regim macrobiotic care interzicea carnea, ouăle, lactatele şi ca­fei­na, când a descoperit că este însărcinată pentru prima dată a renunţat la dietă şi a început să mănânce fără să se mai controleze: „Am descoperit că este prea puţină mâncare mexicană în Londra şi că orice pizza este prea mică”. Până la urmă, deşi s-a îngrăşat cu aproximativ 20 de kilograme în timpul ambelor sarcini, a reuşit să scape de ele foarte repede, alăptându-şi copiii şi consumând numai alimente sănătoase, şi, pe cât posibil, organice.
 Deşi recunoaşte că a făcut mult sport pentru a reveni în formă, Gwyneth susţine că nu s-ar mai întoarce la dietele severe pe care le practica înainte de a deveni mamă. 

 
Şi Uma Thurman a avut de suferit în urma poftelor: a devenit dependentă de mâncare italiană şi de prăjituri cu ciocolată în timpul sarcinii, deşi înainte fusese o vegetariană convinsă. Totuşi, după ce a născut, a urmat regimul NutriSystem şi a reuşit să slăbească 25 de kilograme la timp pentru a filma KillBill. Dar, în cazul ei, mişcarea s-a dovedit esenţială: Uma a făcut plimbări lungi, yoga, pilates şi tot soiul de alte exerciţii derivate din artele marţiale, care au ajutat-o să fie pregătită pentru rolul din KillBill. Toate acestea, pe lângă ore întregi pe banda de alergare, au făcut-o să arate excelent în timp record.

 
Salma Hayek, celebră pentru rotunjimile ei, a cedat şi ea poftelor şi a câştigat câteva zeci de kilograme în doar nouă luni. Acum, la puţin timp de la naştere, Salma se apropie de si­lueta pe care o avea, dar nu fără eforturi.
Toată lumea vorbeşte despre cum actriţa încearcă cu disperare să slăbească alăptând şi este mai tot timpul conectată la o pompă de dimensiuni industriale care o ajută să scape de mai mult lapte decât ar avea nevoie fiica ei.

 
La fel de disperată să ajungă la dimensiunile de dinaintea sarcinii, Katie Holmes a recurs la o dietă de 1.000 de calorii pe zi, bogată în proteine şi săracă în grăsimi şi a făcut mult sport. 

 
La noi, vedetele nu sunt atât de pre­sate să slăbească peste noapte şi cele mai multe îşi permit să se retragă pen­tru o vreme din faţa lumii. Nu a fost şi cazul Monicăi Columbeanu, care se mândreşte cu stilul ei sănătos de viaţă, şi care a afirmat că a slăbit după sarcină pentru că a alăptat şi a alergat pe bandă timp de două ore în fiecare zi. După astfel de performanţe atletice, însă, se pare că a pierdut cam multe kilograme şi urmează acum un program de îngrăşare sub supravegherea medicului.  

 
Dacă vrei să slăbeşti repejor după o sarcină, îţi dezvăluim câteva trucuri ale vedetelor. Dar nu trebuie să uiţi că celebrităţile au, de cele mai multe ori, motivaţii mai puternice decât tine, precum şi sprijin calificat. Nu te grăbi să scapi de zeci de kilograme imediat după naştere. Gândeştete foarte bine la sănătatea ta şi a copilului tău înainte de a te arunca în diete imposibile. Poţi să începi să lucrezi la silueta ta …
imediat ce simţi că ţi-ai găsit o motivaţie puternică să o faci.

 

 

Dacă eşti foarte motivată să slăbeşti, nu recurge la o dietă drastică. Ştim că celebrităţile pot să trăiască cu un regim de o mie de calorii pe zi, dar asta şi pentru că au un nutriţionist care se asigură că nu le lipseşte niciun element esenţial de pe farfurie, şi mai ales pentru că nu trebuie să petreacă nopţi întregi cu copilul care plânge, nu aleargă la magazin, nu gătesc pentru toată familia, ci au personal care face asta foarte bine. Găseşte tipul de exerciţii care se potriveşte cel mai bine nevoilor tale. Dacă nu îţi permiţi un antrenor personal, nu te apuca să alergi ore întregi pe bandă numai pentru că ai auzit că aşa a făcut vedeta ta preferată.

 
Alăptează: poţi pierde un număr considerabil de calorii numai pentru că îţi hrăneşti copilul.
 Consultă medicul înainte de a începe dieta şi exerciţiile: el îţi va spune de ce ai nevoie ca să nu îţi pui în pericol sănătatea. Ai nevoie de suport. Chiar dacă nu ai un bucătar, un antrenor şi un nutriţionist personal, îţi poţi ruga prietenii şi familia să te ajute. Nu îţi impune standarde prea înalte şi nu crede tot ce vezi la televizor. Nu poţi să slăbeşti ca o vedetă dacă nu ai şi condiţiile de care se bucură ea.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here