valentines_day_mm_1121061Curiozitati amuzante

Mai mult de 36 de milioane de cutii de ciocolata in forma de inima se vand de Ziua indragostitilor.
Majoritatea barbatilor (53%) recunosc ca, pentru a afla cadoul perfect pentru iubita lor, apeleaza mai intai la prieteni si familie, 11% apeleaza la colegii de munca, 10% la …Internet.
Chiar daca nu fac cumparaturile finale decat in ultimele zile dinainte de sarbatoare, majoritatea dintre ei (75%) marturisesc ca isi fac planuri cu mult inainte.
Cand vine vorba de momentul in care se impart cadourile, femeile prefera sa primeasca dupa cina, in timp ce barbatii prefera sa primeasca darurile la prima ora din zi.
Americanii sunt de acord ca cel mai romantic loc de a imparti cadourile si de a petrece ziua de Valentine`s Day in fata semineului.

Istoria ciocolatei legata de Valentine`s Day

In 1800, psihologii recomandau pacientilor care au suferit din dragoste sa manance ciocolata pentru a-si calma „durerile”.
Un afrodisiac natural? Ca un elixir al dragostei, se crede ca ciocolata aduce zambetele celor parasiti sau raniti din dragoste si ca leaga sufletele-pereche. Se spune ca Madame Du Barry a servit-o  petitorilor sai, Casanova a inlocuit sampania cu  ciocolata pentru a atrage, iar Montezuma, regele aztecilor, ca ciocolata il facea viril.
Bomboanele cu mesaje erau inainte si in alte forme in loc de inimi (mingi, ceasuri etc.). Anul acesta, in America, 8 miliarde de inimioare-bomboane vor fi produse, destul incat sa fie un sir de la Roma (Italia) pana in Valentine (Arizona) de 20 de ori si inapoi.

Ce NU trebuie sa ofere barbatii cadou unei femei:

1. Cutia de ciocolata, aranjata haotic in incercarea de a ascunde faptul ca ai mancat bomboanele cu caramel.
2. Orice produs care sa contina termenii: „dieta”, „light” sau „fibre” pe eticheta.
3. Orice film care sa ii aiba pe Sylvester Stallone sau Jean Claude Van Damme ca actori.
4. Flori de la vreun magazin din apropierea spitalelor.
5.  Cupoane de cadouri.
6. Bani.
7. Orice care pare un produs cumparat din benzinariile de pe drumul spre ea, indiferent  daca l-ai luat de acolo sau nu.
8. O privire care cere indurare si cuvintele „Aaa, azi era Ziua Indragostitilor?”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here