ashantyAceleasi culori, acelas stil si aceleasi tipare, independent ca vorbim de un make-up de zi sau de seara. Esti cumva una dintre acele femei care pur si simplu s-a saturat de rutina procedeului de machiaj si de rezultatul neschimbat? Simti ca este impetuos necesar sa schimbi ceva?
Cea mai simpla rezolvare… mai ales daca faci parte din procentul de 99% de femei a caror trusa de make-up se limiteaza la fond de ten, clasicul creion de ochi negru si nelipsita mascara, de asemenea neagra? Schimbarea dermatografului cu unul in tendinte! Iar in acest sezon tendinta inseamna ALBASTRU!

De la nuantele deschise, electrice, la nobilele tonuri de bleumarin, in aceast vara dermatograful albastru reprezinta un „must have” pentru doamnele si domnisoarele dornice de o schimbare de look, cu cel mai mic buget.

 

 

Unde si cand?

In functie de nuanta pe care o alegi, poti folosi noul dermatograf  atat in realizarea machiajului de zi (culori mai inchise de bleumarin, nuante care bat inspre gri), cat si in obtinerea unui look de seara (nuante vii).
Cine?

Vedetele de la Hollywood si… tu! Blonda, bruneta, satena sau roscata, cu ochii albatrii (contrar sfaturilor clasice), caprui, negri sau verzi poti sa achizitionezi un dermatograf albastru. Singura conditie? Sa nu optezi pentru nuanta aceea clasica si demodata ce aminteste de albastrul cerului!
Cum?

Conturarea ochiului cu acelasi dermatograf, la care sa adaugi si o mascara de aceeasi culoare, tine de domeniul trecutului. Limiteaza-te la creionarea unei singure pleoape a ochiului – cea inferioara sau cea superioara – si nu uita de mascara… neagra.
Pentru acelea care vor sa obtina un efect de marire, trebuie sa aplice dermatograful doar la baza pleoapei superiore, in timp ce pentru mai multa luminozitate a ochiului, poti combina nuanta de albastru cu putin alb (dermatograf sau fard de pleoape).

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here