dieta lui dumnezeu

„Dieta lui Dumnezeu” este o cura de slabire bazata pe principiile biblice care face furori in SUA. Aceasta dieta a devenit cunoscuta dupa ce Jordan Rubin a scris cartea „Dieta Creatorului”.

Dieta lui Dumnezeu este cu adevarat eficienta daca este respectata din convingre, credinta fiind ceea ce face diferenta. In plus dieta cere consumul de alimente naturale, sanatose si exclude preparatele de genul inlocuitorilor de carne sau a preparatelor special destinate perioadei de post care oricum sunt foarte daunatoare sanatatii.

Dieta recomandă şi alimentele bogate în fibre cum ar fi broccoli, conopida, fructe de pădure, struguri, seminţe, nuci, anumite cereale sau legume, dar şi grăsimile naturale, inclusiv cele care se găsesc în peşte şi grăsimile saturate din unt, brânzeturi sau lapte. Este indicat să se consume carnea slabă, somonul alături de salate, de exemplu, iar carbohidraţii recomandaţi sunt cei din surse naturale, cum ar fi: miere, fructe sau lapte.

Alimentele interzise în acest tip de dietă sunt: orice produs procesat sau tratat din comerţ, produsele modificate genetic sau care au crescut „ajutate” de substanţe chimice, dulciurile, zahărul sau orice conţine coloranţi, carnea de porc, grăsimile procesate (aveţi voie doar uleiuri extravirgine şi grăsimi naturale de origine animală), sucurile şi alte băuturi din comerţ. O recomandare foarte strictă este legată de consumul apei de de la robinet, pentru că aceasta are un conţinut ridicat de clor.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here