Incepem cu printesa pop Britney Spears. Ii placea foarte mult sa isi arate abdomenul, iar in timp tinutele ei au devenit mai scurte si latura ei sexuala…mai evidenta (dansul pe scena cu un piton?!). Oricat de mult a fost criticata pentru imaginea ei vulgara, fanii ei au urmat-o pana a renuntat la microfon si aparitii pe stadioane pentru Cheetos cu Kevin Federline. Dupa cativa ani, a dat jos „crusta” si a facut un turneu de succes. Lectia de viata: fanii sunt mult mai valorosi ca un sot care canta despre „popozaos”.

Drew Barrymore: nu vom uita niciodata rolul ei ca adorabila Gertie in „E.T.: the Extra-Terrestrial”, dar Drew a ales o cale urata in pre-adolescenta cand a fost furata de droguri si alcool in cluburi. A trecut la a poza drept o tentatie adolescentina in „Poison Ivy” si a pozat nud in Playboy, dar si-a refacut drumul inapoi in inimile fanilor cu romanticele comedii „The Wedding Singer” si „Nver Been Kissed”. Lectia de viata: reabilitarea merge daca vrei sa mearga.

Lindsay Lohan. In anii ei pre-adolescentini, Lindsay a fost o draguta Disney, dar 10 ani mai tarziu petrecea puternic si isi ruina reputatia. S-a luptat sa faca rost de roluri bune si si-a concentrat atentia pe intalniri si pantaloni. Ca fane ale filmului „Mean Girls”, ii tinem pumnii pentru o revenire. Lectia de viata: nu renunta la slujba de zi.

Alyssa Milano. Samantha Micelli in „Who`s the Boss” a fost un star TV. Era stylish, dulce, si stia linia dintre a fi masculina sau the girl next door. Ca multe altele, si-a tradat cu succes imaginea din copilarie cu una malefica, de fapt, prin filme cu vampiri si poze sexi imprastiate in lume. Cumva a facut sa mearga treaba, a jucat pe la cateva show-uri TV de succes si acum este si interesata de protectia mediului. Lectia de viata: daca la inceput nu reusesti, incearca, incearca, incearca iar.

Taylor Momsen. Cand Taylor si-a asumat rolul lui Jenny Humphrey in „Gossip Girl”, era dulce si minunata. Dar asa cum si caracterul ei  s-a transformat pe ecran, caracterul real al ei s-a maturizat rapid. Cu o gura sparta, o atitudine superioasa si tinute vulgare, mai mult alunga oamenii decat ii atrage. Zvonurile spun ca a fost data afara din „Gossip Girl”. Lectia de viata: o bucatica de umilinta nu a ranit pe nimeni.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here