Intalnirile cu un barbat nascut sub semnul Fecioarei pot fi frustrante daca nu intelegi cum sa ii descompui personalitatea sa complexa. S-ar putea sa trebuiasca sa lucrezi ceva pentru a ajunge in mintea lui analitica si in inima lui. Invatand mai multe despre Fecioare iti va permite sa vezi ce trebuie sa vezi si sa il faci al tau.

Nu ii plac misterele. Barbatul Fecioara adora lucrurile pe care le poate intelege si uraste misterele. Va alege calea mai practica aproape intotdeauna. Este timid si rezervat si este mai mult intelectual decat romantic. Prefera sa vada lucrurile asa cum sunt si sa nu trebuiasca sa le descoase. Nu poti sa te joci cu un tip Fecioara pentru ca nu va fi cum vrei tu si mai mult il vei indeparta.

Nevoia de control. El are nevoie sa fie cel care controleaza. Nu ii place sa simta ca nu are nici un control asupra directiei in care merg lucrurile. Poate fi critic, ceea ce il face foarte pretentios in alegerea unei perechi. De asemenea, se teme sa ajunga prea emotional pentru ca stie ca asta il poate face sa scape fraiele situatiei. Ii place sa abordeze dragostea cu o apropiere planificata. Vrea sa fie organizat si sa faca lucrurile in felul sau. Fortand un barbat Fecioara intr-o relatie il va determina sa iasa din zona lui de confort si sa te atace inapoi.

Eternul burlac. Barbatii Fecioara sunt cunoscuti ca fiind burlaci. Acest semn, mai mult decat altele, produce cel mai mare numar de burlaci de viata lunga. Sa legi o Fecioara intr-o relatie stransa nu e asa usor. Trebuie sa intelegi ca el nu va arunca cu emotii in stanga si in dreapta. Nu te va lasa sa preiei controlul. Daca te vrea, atunci trebuie sa faca miscarile si sa te ghideze in relatie. De obicei, ajungi sa il astepti.

Ce face dintr-un barbat Fecioara unul complex este ca vrea pe cineva care e diferit de el. Este fascinat de femeile care pot fi orice nu pot fi ei. Asa ca trebuie sa fii tot tu. Are nevoie de o femeie care adora sa se indragosteasca si care nu se teme de latura lui creativa. Daca ii atragi atentia, il atragi cu totul.

Cu cine e compatibila Fecioara? Leoaica este perfecta, cat si o tipa Capricorn intelectuala. O alegere proasta este Balanta sacaitoare si Gemenii.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here