Taurul este un partener senzual, fermecator si practic. Sentimentele sale sunt greu de obtinut, dar cand isi ofera dragostea, este stabil si fidel, ceea ce asteapta si de la celalalt.

Relatiile sentimentale sunt foarte importante pentru el, pentru ca nu ii place sa fie singur. Are mereu nevoie de un partener alaturi, de aceea accepta orice legatura, chiar sub nivelul sau decat sa ramana singur.
Acest semn zodiacal, in general, prefera sa faca sex cu partenerul pe la spate imbratisandu-l, mangaindu-i umerii, pieptul, burta. Lasandu-te dus de val de un partener atat de priceput, simti placerea care creste treptat de la miscari lente, dar destul de puternice. In sex, ca si in orice alt domeniu al vietii, taurii urasc graba.

Cele mai sensibile zone erogene ale Taurului sunt gatul, si mai ales partea din spate a capului. Poti sa-i innebunesti pe nativii acestui semn zodiacal atingand cu limba aceste zone. In ceea ce tine de pozitii sexuale, Taurilor li se potrivesc aceleasi pozitii ca si altor semne de pamant – Capricornilor si Fecioarelor

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here