In 2011 Saturn este instalat in zona relatiilor. Saturn este o planeta importanta pentru ca va guverneaza zodia, alaturi de Uranus. Pozitia ei in acest an este importanta, pentru ca indica felul in care va simtiti sau spre ce va orientati in 2011, fiind plasata in zona relatiilor dar si in zona comunicarii elevate.

Climatul general este calm la inceputul anului. Sunteti mai tandru si mai respectuos fata de persoana iubita, iar acest lucru provoaca armonie in relatia voastra. In primavara, nu incercati sa pareti mai rece decat sunteti. Daca sunteti singur, vi se va deschide o usa la o intalnire sau o petrecere. Dragostea la prima vedere nu este un mit! Nu fiti timid. In toamna, din cauza faptului ca sunteti foarte deschis, lumea incepe sa va vada slabiciunile si sa incerce sa profite de ele.

O data ce am trecut de prima jumatate a anului 2011, promisiunile de fericire in dragoste, pentru cupluri, si de intalniri pentru cei singuri sunt asigurate de Venus. Trebuie doar sa te bucuri de fiecare clipa, indiferent care este situatia ta amoroasa la acel moment. Totusi, ai grija, daca ai o relatie stabila, pentru ca poti fi usor influentat(a) si impins(a) catre dispute violente.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here