caine639cAi incercat macar sa-ti imaginezi vreodata cum ar fi sa dormi intr-un buncar, cu capul in jos sau deasupra junglei amazoniene? In schimbul unei sume de bani mai mici sau mai mari, in ziua de azi le poti incerca pe toate. Iata cateva dintre cele mai inedite moteluri, hoteluri si resorturi din lume!

The Dog Bark Park Inn

Unde: Idaho, USA

Niciodata n-a fost mai distractiv sa dormi in casuta cainelui, cu atat mai mult cu cat la Dog Bark Park esti cazat intr-un catel urias, rasa Beagle, la o inaltime de aproape 4 m de sol. Desigur, mentionam ca patrupedele nu sunt reale, ci construite din BCA la initiativa unor arhitecti nonconformisti. Dog Bark Park Inn e una dintre cele mai recente proiecte de resuscitare a turismului american de altadata, in care road-trip-urile erau foarte in voga, la fel ca si cladirile cu forme traznite (cum erau restaurantele drive-in in forma de hamburgeri, de exemplu). Campusul „catelusilor” numara cateva astfel de exemplare de locuinte in „burta” carora se pot adaposti lejer pana la patru persoane.

Pret: 92 $ / noapte pentru o persoana. Daca va strangeti patru, sederea in  „catel” (cu mic dejun inclus) nu depaseste 110 $.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here