Marimea chiar nu conteaza, afirma in cor unele femei, in timp ce altele se abtin in a face comentarii sau lanseaza vehement ideea ca dimensiunea penisului este foarte importanta.

Dincolo de a fi o problema de interes strict masculin, dimensiunea organului reproducator al barbatilor le intereseaza in mod particular pe doamne, direct proportional cu placerea pe care acestea o resimt in timpul actului sexual. 

In ciuda acesor opinii populare, specialistii in sexologie afirma ca marimea penisului nu este ceaInfluenteaza marimea penisului viata sexuala care influenteaza in mod direct intensitatea trairilor. Ba, din contra, sunt alte marimi mai importante.

Marimea bicepsilor, tricepsilor sau a altor muschi statici.

Efortul fizic faciliteaza cresterea libidoului. Cu cat iubitul tau trage mai mult de fiare, cu atat libidul lui este mai dezvoltat si mai infometat.

Cantitatea de tutun si alcool consumata zilnic.

Tutunul si alcoolul contracta vasele de sange si penisul nu mai este irigat suficient pentru a se dezvolta la capaciate maxima. In plus, tutunul si alcoolul utilizate in exces scad fertilitatea si dauneaza calitatii spermei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here