Barbatii care au crescut inainte de epoca internetului sau in stadiile incipiente, probabil isi amintesc cat de greu era sa intalneasca femei. Trebuia sa-si incerce sansa la un bar sau la un eveniment – sperand sa intalneasca femei singure. Sau trebuia sa se bazeze pe anunturi personale sau pe membrii familiei, prieteni si / sau colegi pentru a le prezenta pe cineva. Era nevoie de timp, costisitor, ineficient si epuizant.

Dar acum ca avem tot felul de tehnologii la indemana, este mai convenabil ca niciodata sa intalnim femei in cautare de sex Caras Severin,femei in cautare de sex Cluj si din orice alta zona in care locuim. Cu toate acestea, intalnirile online au propriile reguli. Poate cu vremurile in schimbare, oamenii au inceput sa inteleaga ca intalnirile casual nu sunt intr-adevar un pacat. Uneori, sa avem pe cineva de partea noastra fizic, emotional si intelectual ne ajuta foarte mult, dar nu inseamna ca vrem sa ne casatorim cu el sau cu ea.

Dating-ul casual ofera toate beneficiile unei relatii fara chestiunile legate de angajament. Desigur, viata fara angajament poate parea goala la un moment dat, dar in anumite faze ale vietii, nu dorim nimic serios. Poate ca aveti nevoie de un prieten cu beneficii. In timpul unei astfel de faze, intalnirile casual pot umple golul.

Exista multe lucruri de castigat in urma intalnirilor ocazionale. Intalnirile ocazionale ofera tuturor posibilitatea de a verifica cu adevarat campul de joc, de a invata, de a face greseli si de a putea sa va recuperati fara a decide cine primeste canapeaua si cine primeste cainele. Cei care au crescut in anii optzeci si nouazeci se mutau impreuna in prima luna de intalnire. Este frumos sa aveti o mica permisiune sociala sa va retrageti si sa reevaluezi situatia.

femei in cautare de sex Caras Severin

Intalniri casual – ce avantaje au

Va puteti bucura de libertate. Dar, totusi, aveti tendinta de a avea pe cineva care sa va tina fericit ori de cate ori doriti companie. Acesta este cel mai mare avantaj al intalnirilor ocazionale.

Veti putea intalni oameni noi oricand. Intalnirile ocazionale nu va limiteaza libertatea de a cunoaste oricand pe cineva nou; niciodata nu va simtiti constrans. Astfel puteti intalni femei in cautare de sex Caras Severin, femei in cautare de sex Cluj, femei in cautare de sex Bucuresti, de fapt puteti intalni oricate femei doriti si din orice loc al tarii.

Va puteti bucura de placerea unei relatii obisnuite, fara atasamente emotionale. In intalnirile ocazionale, puteti simti caldura cuiva care va ofera ceva distractie si bucurie, dar fara a dicta reguli sau a stabili asteptari.

Nu exista drama in relatiile casual. Aceasta este cea mai buna parte. Nimeni nu va striga la dvs. daca intarziati, nu se simte prost daca dati like la o poza frumoasa pe Facebook, nu va exista niciodata cearta daca va petreceti mai mult timp cu prietenii, etc.

Va puteti concentra asupra muncii dvs. fara a va distrage atentia. In timpul vietii studentesti sau in etapele cruciale de construire a unei cariere, nu doriti sa va indragostiti de nimeni, deoarece dragostea va preia toata energia si va distrage atentia. Intr-o astfel de faza, totusi doriti sa va distrati cu cineva seara, dar in timpul zilei, doriti sa va ganditi doar la lucru. Dating-ul ocazional va permite sa faceti acest lucru.

Nu exista loc de gelozie in intalnirile casual. Acesta este un mare beneficiu.

Puteti explora mai mult in pat in intalnirile casual. Puteti incerca lucruri nebunesti fara sa va simtiti prost, deoarece nu este partenerul dvs. de viata. Dar, astfel de relatii nu servesc nici unui scop mai inalt decat oferirea de emotii pe termen scurt. Este mai bine sa va amintiti ca nici o alta relatie nu poate lua locul unei relatii de dragoste sau casatorie. Deci, asigurati-va ca nu sunteti dependenti de intalnirile casual.

Femei in cautare de sex Caras Severin

Femeile au dezvoltat acest tip de mentalitate casual in ultimii ani. Majoritatea femeilor singure se bucura sa intalneasca o mare varietate de oameni noi, petrecand timp cu barbati interesati si participand la o varietate de activitati, inclusiv sex, fara asteptari sau angajamente. Aceste feluri de relatii casual sau de aventuri pot fi distractive, pasionale si interesante. Acestea pot fi aventuri de-o noapte, pot dura cateva saptamani sau pot dura cateva luni. Indiferent de tipul sau durata oricarei relatii casual, exista multe femei in cautare de relatii casual.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here