Probabil cu toții ați auzit de marele Festival al Lampioanelor care se ține an de an în China. Frumusețea acestui eveniment nu poate trece neobservat. Deși apărute pe tărâmuri orientale, lampioanele și-au făcut simțită prezența la noi în țară din ce în ce mai mult.  Acestea pot da culoare unei ocazii festive și creea invitațiilor o experiență unică. Poți folosi lampioane zburătoare în nenumărate momente. Tu decizi dacă dorești să marchezi acele clipe folosind lampioane, care prin semnficația lor vor ajunge repede la sufletul celor din jur. Nu e nevoie să privești fotografii de la Festivalul Lampioanelor. Poți fi chiar tu cel care contribuie la construirea unui tablou de poveste.

lampioane chinezești

Achiziționează lampioane zburătoare într-un număr mare pentru a oferi mai mult efect. Oferă-le apropiaților șansa de a face parte dintr-o filă de basm. Lansează împreună cu ei lampioane și fă dintr-un eveniment ceva care nu se va uita foarte ușor.

În acest timp vă puteți pune dorințe, care după tradiția asiatică se vor îndeplini odată cu lansarea lampionului.

De asemenea, acest moment poate fi asociat cu marcarea unui nou început. Puteți în timpul în care luminile se înalță spre cer, să meditați la lucrurile frumoase din viață sau să vă puneți anumite obiective. Vă va transfera într-o atmosferă deosebită, chiar emoționantă.

 Lampioanele pot să facă dintr-o întâlnire cu prietenii sau familie ceva cu totul și cu totul ALTFEL!

Launch of Chinese lantern

Că tot se apropie cu pași destul de repezi Revelionul, alege ca la acest sfârșit de an să înlocuiești artificiile cu lampioane zburătoare. Acestea pot fi folosite în orice locație fără a avea nevoie de autorizație. Vă puteți bucura de începerea Noului An lansând la ora 12:00 lampioane. Alături de șampanie și prietenii apropiați, veți avea parte de ceva special. Din ce în ce mai multe persoane au început să folosească lampioanele pentru a serba sfârșitul anului calendar. Dacă până acum nu știai de această opțiune, fă o schimbare și intră într-o atmosferă spectaculoasă folosind lampioane zburătoare.

Să nu uităm de petrecerile de zi de naștere, de Crăciun sau alte ocazii, unde merge perfect introdus un moment cu lampioane zburătoare. Vei surprinde plăcut toți invitații și vei avea posibilitatea să creezi un eveniment mai intim, potrivit pentru a primi urări și cuvinte frumoase din parte celor din jur. Alege lampioane zburătoare cu mesajul ”la mulți ani” sau lampioane colorate pentru un plus de efect. Împreună cu prietenii tăi, împânziți cerul cu lumini potrivite să marcheze cea mai specială zi din an pentru tine. În loc să suflii în lumânarea din tort și să îți pui o dorință, alege să faci asta lansând un lampion.

lampioane Revelion

Indiferent de tematica unui eveniment, momentul ca lampioane zburătoare va creea o atmosferă superbă ce cu siguranță se va face plăcută oricărei persoane. Poți achiziționa mai multe modele de lampioane pe care să le lansezi într-o noapte specială din viața ta.

De  asemenea, să nu uităm că lampioanele în formă de inimioară creează un cadru extrem de romantic, potrivit atunci când vrei să faci o surpriză partenerului/partenerei.

Fă din micile momente ceva absolut unic cu ajutorul lampioanelor!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here