Orice barbat are nevoie sa se simta dorit, poate mai mult decat o femeie. Se spune de multe ori ca barbatii gandesc cu partea inferioara in foarte multe situatii..si pe buna dreptate! Chiar daca sunt implicati intr-o relatie, chiar daca sunt constienti ca au anumite sentimente si traiesc anumite emotii, barbatii se gandesc mereu la sex.
 

Si aceasta gandire nu este neaparat negativa, dar de multe ori este daunatoare. Mai ales atunci cand libidoul crescut al unui partener cu corespunde cu libidoul celuilalt. FemMai mult apetit sexual pentru eaeia este recunoscuta prin puterea inventiei scuzelor cand vine vorba despre sex: „ma doare capul”, „ma uit la telenovela favorita”, „ne aude copilul.”

 

Cand asemenea impedimente apar in viata sexuala, e clar ca exista niste probleme. Dar sunt cu siguranta probleme minore, pe care le poti rezolva simplu si rapid prin metode aflate la indemana oricui.

1. Comunica!

Fii atent la problemele si starile partenerei tale. Afla ce anume o nelinistete, ce o streseaza, ce o deranjeaza. Sau ce si-ar dori in unele momente. Incercand sa afli care-i sunt temerile, o poti ajuta sa le solutioneze.

2. Fii romantic!

Brutalitatea si repeziciunea gesturilor sexuale omoara uneori orice drama de apetit sexual. Femeile sunt mult mai sensibile, mult mai dragastoase, predispuse spre romantism. Foarte rar o femeie va refuza propunerile partenerului daca acesta i-a oferit inainte o cina romantica sau a amenajat dormitor nuptial cu flori si lumanarele parfumate.

3. Adopta o atitudine pozitiva!

Fii tu cel mereu bine-dispus atunci cand ai chef de nebunii. Fa-o fericita, alint-o, iubeste-o! In felul asta, creierul feminin, strans conectat la factorii emotionali, va elibera hormonii fericirii, iar reusita partidei de sex este garantata.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here