Desi mandarinele se numara printre fructele cele mai putin populare din familia citricelor, fiind eclipsate de portocale si de grapefruit, studiile stiintifice recente au scos lamandarinele-sanatate-si-putere iveala faptul ca aceste fructe tropicale mici si dulci sunt extrem de benefice pentru sanatatea noastra, protejandu-ne impotriva bolilor precum diabetul, arteroscleroza si problemele de ficat. De aceea nutritionistii sfatuiesc oamenii de pretutindeni sa introduca un numar mare de mandarine in diete daca vor sa pastreze la distanta dereglarile de alimentatie.
Doua studii conduse de doua echipe diferite de specialisti din Japonia au aratat faptul ca nivelul mare de betacaroten din mandarine este foarte benefic pentru protejarea sanatatii per ansamblu, dovedindu-se a fi extrem de eficiente in probema colesterolului din sange, care mai devreme sau mai tarziu conduce la infarct.
Aceste fructe mici denumite mandarine sunt pline de vitamina A.
Mandarinele nu sunt bune numai din punct de vedere medical, ci si din punctul de vedere al frumusetii si ingrijirii personale.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here