masturtDa, poti sa o faci! Da, este o activitate sexuala normala si sanatoasa! Da, este vorba despre masturbare! Iar noi iti vom explica de ce nu ai motive sa te temi ca: vei surzi, iti vei pierde vederea, te vei umple cu acnee, ti se vor deforma organele genitale, etc… Si mai ales, dupa ce vei citi paginile care urmeaza nu vei mai cauta in alta parte explicatii suplimentare, pentru ca seXpert.ro iti spune totul fara perdea!

Data viitoare cand cineva iti va spune ca numai ratatii se masturbeaza adu-ti aminte de marturisirea pe care ti-o facem noi acum: conform majoritatii studiilor si sondajelor, 98% dintre adulti s-au masturbat macar o data sau continua sa o faca. Ce-i rau legat de masturbare este doar faptul ca exista o multime de conceptii gresite referitoare la urmarile acestui act.

Gandeste-te ca daca ar fi sa te iei dupa prejudecatile unora, 98 de oameni din 100 ar trebui sa fie orbi, ratati cu par in palma si organe genitale diforme, „inecati” in pacat si, in curand, arzand in Iad. Noi, cel putin, nu am intalnit nici macar o persoana care sa se incadreze in aceasta descriere. Si suntem siguri ca nici tu.

Masturbarea nu-ti face rau din punct de vedere fizic, sexual sau emotional, ci este chiar un lucru bun pentru oricine. Desi au trecut 20 de ani de cand Asociatia medicilor americani (AMA) a declarat „sus si tare” ca masturbarea este o activitate sexuala normala si sanatoasa, la noi mai exista voci care sustin contrariul.

Mituri…

Masturbarea nu duce si nu ar putea duce la pierderea vederii. Nici noi nu stim care ar putea fi sursa acestei ineptii, dar probabil ca a fost generata de corelarea dintre pubertate si varsta la care, in general, adolescentii cu probleme de vedere descopera ca au nevoie de ochelari (si nu de soare!)

Masturbarea nu provoaca si nu ar putea provoca acnee. De fapt, aproape orice activitate sexuala imbunatateste circulatia sangelui prin marirea intensitatii cu care inima bate, ceea ce este un lucru benefic pentru piele si intreg corpul tau.

Masturbarea nu poate si nu ar putea sa deformeze organele genitale, fie ca e vorba de marire (in cazul acesta baietii ar sta mai mult prin baie), micsorare sau orice alta presupusa modificare. Iar doctorul isi poate da seama, la un control ginecologic, daca te masturbezi, numai in cazul in care te prezinti cu un vibrator in mana.

Masturbarea nu provoaca si nu ar putea provoca cresterea parului in palma. Pe „Planeta mincinosilor” ar fi posibil, dar, in nici un caz, pe Pamant.

Masturbarea nu poate si nu ar putea duce la infertilitate. Si, de asemenea, ea insasi nu este un motiv pentru a considera o persoana ca nu mai este virgina.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here