ruj1Îţi însufleţeste chipul prin mica pată de culoare pe care o adaugă frumuseţii tale, chiar si atunci când esti obosită. Îţi conturează armonios cea mai feminină trăsătură a feţei si te protejează de frig si deshidratare .

Ce-ţi place cel mai mult la un ruj? Culoarea, desigur! Fabuloasă, intensă, îţi atrage privirile ca un magnet! Dar, când stai lângă standul de rujuri, nehotărâtă ce nuanţă să alegi, este esenţial să-ţi amintesti un adevăr fundamental: de fapt, intensitatea culorii depinde de cât de hidratate sunt buzele tale. Astfel, ai nevoie de un ruj care să ţi le îngrijească, nu doar să-ţi

le coloreze. Un ruj care să reziste si să se potrivească tenului tău, nu doar ţinutelor tale. Ar mai trebui să te poată proteja de frig si de efectele razelor ultraviolete. Să se poată aplica rapid, chiar si fără o oglindă la îndemână, să aibă gust si miros plăcute. Să arate elegant în etuiul lui sclipitor. Poate că de asta rujul e vedeta trusei de machiaj.

Ingrediente preţioase, pentru protecţie si îngrijire

Pentru a se ridica la pretenţiile tale, noile rujuri încorporează agenţi hidratanţi – polipeptide, acid hyaluronic si colagen natural. În acelasi timp, vitaminele A, C si E, complexul de antioxidanţi, protecţia solară le menţine supleţea, tinereţea, si vei începe să simsi în timp acest lucru – buze mai moi si mai fine, chiar si în mijlocul unei ierni geroase. Rujul arată foarte bine, dând viaţă si culoare chipului tău.
Unele rujuri au componente care prelungesc tinereţea buzelor, cum sun antioxidanţii. Altele au extract de ardei iute, cuisoare si scorţisoară, iar efectul este uimitor: buzele tale se colorează si devin mult mai pline. Normal că ustură, în caz că te întrebi. Dar arată bine.
Glossurile conţin particule, precum praful de diamant, care reflectă lumina, dau strălucire si iluzia de volum.

Transparenţă delicată sau rosu senzual

Ce culori se poartă? E simplu. Pentru un look natural, din care pudra si fardul de ochi crem auriu nu lipsesc, se recomandă glossuri transparente, usor colorate. Cei mai mulţi creatori de modă au optat în prezentările pentru sezonul primăvară-vară pentru o femeie cât mai naturală, cu un ten mat, desăvârsit. Dar au fost si cei care încă oftează după lookul spectaculos al anilor ’60, scoţând în evidenţă conturul delicat al ochilor cu tus negru si buzele rosii, pline si atrăgătoare. Aici, tenul trebuie să fie si mai proaspăt, si mai curat. Asa că dacă nu ai 18 ani, dar îţi doresti un look sofisticat, aplică întâi o bază de machiaj, care să uniformizeze, si abia apoi conturul negru si rujul rosu.
Dacă designerii au trimis pe podium lacul transparent si rujul rosu, asta nu înseamnă că toate celelalte culori îţi sunt interzise. Poţi purta linistită “plum”, adică prună, dacă îţi vin bine rujurile închise la culoare. Sau zmeuriu, dacă îţi plac rozurile. Gamele pe bază de portocaliu au fost uitate, aproape excluse, ce-i drept, dar ai destule altele în compensaţie. Totul este să ai încredere în zâmbetul tău plin de farmec.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here