1

Recent, creatorii de moda condisera ca: un design perfect trebuie sa aiba proportiile si forma ideala. Ca urmare, colectia de cizme pentru toamna – iarna 2013 ofera o multime de modele interesante, cu diferite materiale si culori, care au proprietatile mentionate mai sus.

În noile colectii, putem vedea cizme cu diferite forme si inaltimi, de la ghete mici pana la cele peste genunchi. In acest an se poarta cizmele de orice inaltime! Pentru noul sezon, designerii ofera o multime de modele cu un toc mic dar si platforme.

Cizmele peste genunchi, se pare ca sunt cel mai popular model in acest sezon, fiind unele dintre cele mai bine vandute produse. Cizmele pentru toamna/iarna anului 2013 sunt sunt realizate dintr-o paleta larga de materiale care includ: nubuc, stretch, brevete si piele de reptile , piele de caprioara si blana. Pentru femeile care iubesc moda si au o personalitate aparte, designerii folosesc decoruri trendy cum ar fi: broderie rafinata, aplicatii, fermoare, blana, curele si accesorii metalice.

Cizmele pentru toamna 2013, nu numai ca sunt la moda, dar, de asemenea asigura confortul de care orice femeie are nevoie.

1

2

3

4

5

6

7

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here