Sotia lui Irinel Columbeanu este protagonista unui spot publicitar indraznet, pentru care a filmat complet goala, nici mai mult nici mai putin de 13 ore.

Desi nu e adepta pictorialelor incendiare in reviste destinate barbatilor, iata ca Moni isi lasa la vedere nurii pentru multe mii de euro. In reclama, Monimoni Columbeanu apare in fundul gol, in timp ce isi expune corpul la diverse proceduri de infrumusetare.

Dupa cativa ani in care ea insasi a cotizat la un centru de infrumusetare, bruneta a incheiat, de curand, un contract de imagine avantajos, devenind imaginea clinicii. Motivata de bani, sotia lui Irinel Columbeanu a acceptat sa apara in ipostaze inedite – nud si seminud. „Am filmat in urma cu trei saptamani si apar goala de tot. A fost foarte greu deoarece am stat 13 ore cu camerele de filmat pe mine”, a subliniat ea, demonstrand ca stie sa faca bani pe banda rulanta, chiar si in vreme de criza. Desi averea lui Iri a scazut cu 100 de milioane de euro, Moni ne-a oferit un raspuns diplomatic la intrebarea cine aduce, in prezent, cei mai multi bani in casa. „Nu stiu. Fiecare cu banii lui”, a spus ea.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here