Pentru o noapte perfecta, el ar avea cateva vise aprige. Unele te fac sa rosesti, altele te fac sa-l judeci. De unele esti in stare, la altele il lasi sa viseze in continuare.

Ce-i oferi de obicei : iti scoti pijamaluta si tot ce ai pe dedesubt repede, ca va incomodeaza, dupa care… ai pretentii la preludiu cu figuri. De unde figuri, ca partea cu dezbracatul era cea mai interesanta ! Tu crezi ca va fi mai multumit daca te vede cat mai repede goala. Normal, daca asa l-ai educat.

Ce-ai putea sa-i oferi : o varianta ar fi sa-ti iei « dedesubturi » sexy. El sa stea pe pat, trantit cu o bere in mana, tu sa ti le scoti cu ochii pe el. Nu trebuie sa pari jucausa. Incearca o privire cat mai dominatoare. Daca nu-ti iese, incearca una supusa. Daca tot nu-ti iese, inseamna ca nu trebuie neaparat sa fie un joc interactiv  ca sa se patrunda si el de moment. Imbracata fiind impinge-l pe pat si pune-l sa-ti spuna ce sa dai jos de pe tine. Fii ascultatoare si incurajeaza-l sa-ti dea comenzi din ce in ce mai variate : intoarce-te cu spatele, apleaca-te, atinge-te, striga-ma pe numele de familie etc.

Visul lui : oricat ai incerca sa faci pe stripteuza, nu ai sa-l atati niciodata cum il atata profesionistele. Nu inseamna ca se excita neaparat la un show de strip-tease. Inseamna doar ca se simte foarte barbat. In sensul sexual al cuvantului. Sunt momente in care asta e singurul sens de care are nevoie. Mai ales dupa ce-l bati tu la cap o dupa-amiaza intreaga. Stripteuzele sunt pentru el niste obiecte sexuale fara istorie, care nu-l obosesc sentimental, care nu-i cer explicatii. Tu esti femeia lui inteligenta si sofisticata, care se joaca de-a despuiatul. Ar vrea sa mergi cu el la un bar de noapte, sa-l lasi sa se uite, sa fii langa el cand ii danseaza voluptoasa in brate, cand palmele lui cantaresc admirativ tot ce are dansatoarea mai de pret. Dupa care, sa plecati acasa si sa va iubiti voi doi.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here