Nu este nicio tragedie daca genele tale nu sunt tocami cum ai sperat! Poti avea o privire seducatoare, cu gene dese si curbate, apeland la mici secrete. Take a look!

Ochii iti pun cel mai bine in valoare frumusetea, iar genele ondulate si dese te vor ajuta intotdeauna, indiferent de tipul de machiaj pe care il folosesti. Daca genele tale nu sunt curbate de la natura, nu dispera. Exista o multime de solutii! Iata cateva:

Mascara pentru curbare:

te ajuta sa ai genele arcuite. Atunci cand aplici mascara, miscarea periutei trebuie sa fie in zig-zag, pentru ca genele sa nu se lipeasca intre ele. De obicei mascara se aplica in doua straturi, dar daca vrei un look casual, te poti limita la o singura aplicare. Pe genele inferioare nu se aplica multa mascara. Doar atinge-le cu periuta pentru a da putina culoare si pentru a le contura mai bine.

Clestele pentru intors: se foloseste pentru un efect maxim de arcuire al acestora. Se utilizeaza inainte de aplicarea mascarei, pentru ca genele devin mai fragile si mai rigide dupa uscarea acesteia. Fii foarte atenta atunci cand folosesti clestele pentru intors genele, pentru ca ele sunt foarte sensibile si cad foarte usor. Incepe de la baza spre varfuri, astfel incat genele sa se curbeze cat mai natural. Prinde genele intre cele doua fete ale aparatului si preseaza-le usor cateva secunde. Repeta “exercitiul” si la celalalt ochi.

Aparatul pentru ondulat genele la cald: functioneaza pe baza de baterii. Acesta incalzeste genele, oferind o forma arcuita genelor care dureaza mai mult decat atunci cand folosesti ondulatorul obisnuit. In plus, separa genele lipite de mascara cu ajutorul caldurii si al periei.

Sfat: nu-ti tunde genele in speranta ca se vor indesi. Este o mare greseala si, din pacate, genele nu mai cresc decat foarte greu, sau deloc.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here