Diane von Furstenberg, Yves Saint Laurent, Fendi, Louise Goldin, Alexander Wang,  Matthew Williamson, Nina Ricci, Marc Jacobs sunt doar cateva branPantalonii din piele pentru toamna 2009d-uri cu renume international in industria modei, care au ales ca piesa de rezistenta pentru 2009, pantalonii din piele.

Se potrivesc foarte bine femeilor extravagante, care isi doresc sa iasa in evidenta prin senzualitate si originalitate. Fie ca iesim intr-un club sau la o plimbare, pantalonii din piele sunt un must-have pentru noi toate. Marile case de moda nu s-au oprit doar la clasicul negru in colectiile prezentate atat pentru primavara, cat si pentru toamna, ci dimpotriva au ales si nuante deosebite, ca albastru, rosu, gri si maro. Ii poti purta cu bluze, camasi, tricouri in pantaloni sau in afara.

 Trebuie doar sa ai in vedere faptul ca doar piesele vestimentare si accesoriile simple te vor ajuta sa iti creezi o imagine placuta, de bun gust. In rest, experimenteaza cat iti doresti ca sa fii o prezenta remarcabila in sensul elegant al cuvantului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here