rih  Atunci cand ai parul lung iti doresti sa fie scurt, iar dupa ce tocmai te-ai tuns,kl te hotarasti sa ti-l lasi lung. Cand oare ai sa reusesti sa fii hotarata pe deplin? Cand eram mici, parintii nostrii decideau cum sa ne purtam parul. Oricum, noi eram mult prea ocupate cu joaca, ca sa mai avem timp sa aruncam o privire asupra modului in care eram aranjate. Acum, insa, in calitate de adulti, ne dorim sa aratam cat se poate de bine.
   Nu vrei sa-ti petreci ore in sir in fata oglinzii, dar, in acelasi timp, iti doresti sa arati la fel de bine ca un star de televiziune. Asta inseamna ca ai nevoie de o tunsoare simpla, eleganta si foarte usor de aranjat. Un prim pas spre aceasta ar fi sa decizi ce ti se potriveste tie: parul lung sau scurt?

  Parul lung  

par-lungPrincipalul avantaj al parului lung consta in multitudinea de stiluri in care poate fifer aranjat. Poti sa ti-l lasi desfacut, sa ti-l ridici pe tot sau numai pe jumatate.
   Orice stil ai alege, poti sa-ti creezi tot feluri de coafuri sofisticate, simple sau chiar sexi. Insa esti sigura ca parul lung este potrivit pentru tine? Este el in concordanta cu stilul tau de viata, cu forma corpului si a fetei?
   Trebuie sa stii ca parul lung creaza impresia unor cateva kilograme in plus. Ai observat cat de greu e sa arati gratioasa cu parul lung, dupa ce ai probat o multime de haine?
   Daca ai parul subtire, este cu atat mai mult neindicat sa ti-l lasi lung. Opteaza pentru o tunsoare pana la umeri sau chiar mai scurta si asa vei evita aspectul mat, lipsit de volum al parului si varfurile despicate. Completeaza imaginea cu putina spuma pentru volum.
   Indiferent daca e drept, ondulat sau cret, parul lung iti da posibilitatea sa fii mereu la moda. Fii sigura pe tine si indrazneste sa spui cine esti! 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here