posDeşi a fost exclusă o perioadă din must-have-urile în materie de marochinărie, poşeta cu lanţ va fi în mare vogă în sezonul următor. Este un accesoriu lansat în modă de Chanel, dar marii designeri au reinventat-o pentru noile trenduri.
 
Branduri precum Gucci, Anna Sui, Versace sau Prada au înscris modelul în linia anilor ’90, o perioadă în care vedete ca Madonna sau Julia Roberts s-au afişat cu această poşetă foarte şic. Deşi nu ne-am dori să purtăm din nou acele croieli fără graţie, pentru persoanele care vor să fie la modă, designerii au reuşit să creeze noi modele, mult mai inspirate şi mai seducătoare.

Reîntoarcerea la anii ’90 pare inevitabilă, iar marii creatori de modă au înlocuit curelele din piele ale poşetelor cu lanţuri de diverse dimensiuni. Pentru Gucci şi Anna Sui, poşetele mini se accesorizează de minune cu un lanţ lung. Acesta se poate înfăşura cu uşurinţă în jurul încheieturii mânii tale sau îl poţi agăţa de umăr, pentru un efect sexy. Adoptând stilul gotic ori boem, misterios, lanţul îşi pierde conotaţia vulgară în favoarea unei noi identităţi, mult mai rafinate.

Dacă poşeta cu lanţ îţi face cu ochiul din vitrinele magazinelor şi vrei neapărat să fii în tendinţele care se anunţă, modelul Prada se numără printre cele care îţi vor permite să asociezi latura retro cu cea modernă. Materialul monocrom din piele şi stilul minimalist al modelelor ţi se vor potrivi în mod sigur.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here