Poate iubitul tau nu-ti arata intotdeauna ceea ce simte pentru tine, dar limbajul corpului o face. Ii sta in fire sa nu-si dezvaluie dorintele ascunse. Observa felul in care te tine in brate cand va uitati la un film sau cand stati intinsi in pat. Din aceste gesturi iti poti da seama de multe lucruri interesante.

Te tine la pieptul lui

Poate iti da impresia ca e un tip dur, dar, dimpotriva, este chiar sensibil. Cum iti poti da seama? Ei bine, acest tip de imbratisare arata faptul ca te iubeste foarte mult. Tinandu-te aproape de pieptul sau, iti arata ca doreste sa te protejeze.

Imbratisarea “lingura”

Corpul lui aproape de al tau, corpul tau atingand partile lui intime – aceasta este dovada ca are un apetit sexual ridicat. Desi ii place sa te atinga, nu este foarte confortabil pentru el sa-si exprime sentimentele. Este tipul de barbat caruia ii place sa-si arate dragostea prin actiuni si nu prin cuvinte.

Isi pune capul in poala ta

Daca esti tipul de fata careia ii place sa aiba grija si sa-si rasfete iubitul, inseamna ca esti o fata norocoasa. Barbatii care prefera acest gen de imbratisare au tendinta sa ceara mai mult de la o relatie si le place sa fie in centrul atentiei. Un lucru pozitiv este acela ca este deschis in a-si exprima emotiile si e pregatit sa-si dezvaluie gandurile, nu conteaza in ce moment. Este tipul de barbat caruia ii place sa faca totul, in cazul in care crede ca acea relatie merita efortul.

Isi pune mana in jurul gatului

Desi nu este un gest foarte intim, putem spune ca este mai mult decat nimic. De obicei face ce se asteapta de la el sa faca, dar fara sa-si modifice pozitia sau nivelul de confort. Vesti bune pentru tine: este tipul de baiat care realizeaza ca, contactul intim este foarte important pentru tine, deci iti respecta nevoile suficient ca sa te ia in brate.  Cel putin face totul ca sa te faca pe tine sa te simti bine. Da-i cateva indicii si el sigur le va urma in viitor.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here