a  In picioare
    
     Incearc-o, dar treci pe la sala inainte si incerca niste greutati.
     Barbatul sta în picioare , tinându-si partenera în brate.
     Ea îsi încruciseaza picoarele în jurul corpului lui si mâinile în jurul gâtului.
     Ea se poate misca saltând în sus si-n jos, iar el o poate ajuta cu mâinile.
    
     Desi e o pozitie placuta este destul de obositoare. Dar se poate trece rapid in alte pozitii mult mai relaxante. Barbatul poate aseza femeia cu fundul pe o masa. Varianta cu masa este perfecta pentru astfel de situatii.
     Aceasta pozitie excita foarte mult barbatul datorita faptului ca o mare cantitate de caldura se formeaza într-un foarte scurt timp.
     El va ajunge la orgasm repede, pentru ca împinge adânc. 
     
       Misionarului
    
     Cea mai folosita pozitie poate fi si cea mai placuta.
     Este cea amai obisnuita pozitie de sex, deoarece este comfortabila, permite un mare contact corporal si o buna penetrare. Partenerii se pot saruta si strânge în brate în acelasi timp.
     Despre aceasta pozitie s-a crezut ca este neaventuroasa si pentru amatori. Nimic nu poate fi mai departe de adevar.
     Femeia sta pe spate cu picioarele departate.
     Barbatul se asaza între picioarele ei (astfel încât zona lui pubiana sa fie aproape de a ei), sprijinindu-se în mâini. Din aceasta pozitie barbatul are o mare libertate de a împinge si de a face miscari circulare cu bazinul.
     Daca îsi lasa putin corpul pe al partenerei, osul lui pubian va putea stimula gentil clitorisul. Femeia poate împinge la rândul ei, sprijiindu-se pe picioare sau îi poate ghida miscarile barbatului cu mâinile.
    
     Multor femei le place pozitia misionarului cu picioarele mult departatate.
     Alte cupluri prefera pozitii în care femeia îsi poate încrucisa picioarele. Acestea din urma au ca rezultat un plus de stimulare si o senzatie unica.
     Când o femeie îsi strânge picioarele, vaginul ei se va strâmta în jurul penisului partenerului, stimularea fiind astfel mai intensa pentru amândoi.
     De asemenea, aceasta pozitie forteaza barbatul sa intre dintr-un unghi mai mic, ceea ce adauga mai multa stimulare clitorisului.
     
      Pe la spate
    
     Cea mai cunoscuta si sub numele de “capra”, aceasta pozitie este destul de usoara. Femeia se asaza, fie in mâini si genunchi, fie cu burta pe cearsaf, iar barbatul in spatele ei. El sta în genunchi, sau, câteodata, în picioare si se foloseste de corpul ei, tragând cu mâinile de solduri, pentru a obtine miscarea.
     Depinzând de preferinta, picioarele barbatului pot fi între cele ale femeii sau în afara acestora. Unele cupluri prefera ca picioarele femeii sa fie apropiate deoarece aceasta creeaza o frecare mai mare între penis si vagin.
    
     Pozitia “Pe la spate” ofera cuplului sansa de a încerca noi senzatii datorate unghiului de penetrare diferit si puterii penetrarii. Toti acesti factori contribuie la a crea o experienta cu adevarat intensa, mai ales daca esti cu partenerul potrivit. Majoritatii barbatilor le vine foarte greu sa amâne venirea orgasmului. Stimularea este mult prea intensa. În consecinta, cuplul poate dori sa foloseasca aceasta pozitie la finalul unei sesiuni de dragoste.
     Din aceasta pozitie, stimularea punctului G de catre penis este evidenta. Dar, ceea ce este cel mai placut la aceasta pozitie este ca are un aer primitiv si scoate la iveala animalul din pâna si cel mai blând barbat. O alta senzatie placuta, observata de unele cupluri, este ca testiculele se lovesc de fesele femeii.
     
        Femeia deasupra
    
     Pentru femeile care simt nevoia de a fi in control.
     Partenerul va sta pe spate, iar partenera va sta calare pe el si va putea controla ritmul actului sexual. Cu fata înspre el, femeia poate sta pe vine pentru o miscare mai puternica, sau, ca în poza, în genunchi. Astfel ea se poate apleca pentru a-si saruta partenerul. Din aceasta pozitie ea se poate apleca cu tot corpul asupra corpului barbatului pentru o mai mare intimitate.
     Aceasta pozitie este perfecta pentru situatia în care femeia se simte foarte energica. Acum tu esti cea care decide daca vrei sa ai orgasm prin stimularea clitorisului sau a punctului G—ambele sunt posibile din aceasta pozitie.
     Pentru un orgasm bazat pe stimularea clitorisului apleaca-ti toracele înainte si arcuieste-ti spatele, astfel încât osul tau pubian sa fie în contact cu al lui. Încearca sa folosesti o miscare de balansare în loc de una de calarie. Ar trebui sa simti osul lui pubian apasându-ti clitorisul. Nu-ti fie frica sa-l tragi spre tine pentru o intimitate mai mare.
     De asemena poti determina o sexplozie a punctului G lasându-te pe spate si proptindu-te în mâini, în timp ce îi calaresti penisul în sus si in jos. Aceasta tehnica, desi cere un pic de exercitiu, este o buna metoda de a avea un orgasm total.
    
     O alta tehnica de a-ti impresiona partenerul este sa îi apuci penisul cu muschii pelvieni. O data stabilit un ritm începe sa strângi din acesti muschi — barbatii sunt înnebuniti dupa acest lucru.
     Pentru a-ti descoperi acesti muschi, încearca sa îti opresti urinarea (în timpul ei) si observa care muschi se încordeaza. Fa câteva seturi de câte zece contractii si relaxari ale acestor muschi pe parcursul zilei si, în câteva saptamâni, vei putea aplica si tu aceasta tehnica.
    
     Aceasta pozitie nu este doar sex, este dragoste în adevaratul sens al cuvântului. Începe cu pozitia descrisa mai sus. Femeia ar trebui sa stea dreapta într-un mod comfortabil.
     Dupa aceea, barbatul se ridica spre ea si se îmbratiseaza. Acum urmeaza lucrul cel mai important: nu faceti nimic.
    
     Misionarului(2)
    
     Invata mai multe despre cea mai folosita pozitie.
     Cu picioarele ridicate
     Femeia poate ridica usor picioarele îndoite.
     Multe dintre ele gasesc acesta pozitie mult mai comfortabila decât cea traditionala. Aceasta varianta permite accesul mai adânc în vagin, ceea ce înseamna ca ambii parteneri vor savura o stimulare mai intensa.
     Pozitia poate fi îmbunatatita daca femeia îsi poate pune talpile pe fesele partenerului. Astfel se sporeste placerea pentru femeie, deoarece osul pubian al barbatului se freaca gentil de clitoris.
    
     Multi barbati gasesc foarte excitant sentimentul de a fi prinsi de partenera. Un mare dezavantaj al acestei pozitii este ca pentru multi barbati duce la un orgasm rapid.
     De aceea va sugeram sa lasati aceasta pozitie pentru finalul actului sexual.
     
      Femeia deasupra (2)
    
     Cateva variante la aceasta pozitie
     Calarind cu spatele
     Aceasta pozitie necesita ca femeia sa încalece pe barbat cu spatele la acesta.
     Barbatul sta întins pe spate, iar femeia îl încaleca dupa cum am explicat mai devreme, cu genunchii de o parte si de alta.
     Dupa aceea ea îsi poate pune mâinile pe genunchii lui, usurându-si astfel miscarea de sus-jos. Aceasta pozitie aduce penisul într-un unghi neobisnuit, pe care multe femei îl gasesc extrem de excitant.
     Daca partenera doreste sa îi ofere partenerului mai multa placere, ea poate face asta printr-un masaj gentil aplicat testiculelor.
     Aceasta actiune înnebuneste pe multi barbati.
    
     Desi aceasta pozitie este extrem de placuta, ea ofera foarte putina stimulare clitorisului. Astfel, femeile carora stimularea clitorisului le place foarte mult, vor fi simti mai putina placere decât partenerul. 
     
     Misionarului(3)
    
     Asteapta-te la mai mult de la aceasta pozitie.
     Picioarele peste umeri
     Femeia îsi plaseaza picioarele pe umerii partenerului .
     Din aceasta pozitie, partenerii pot obtine cea mai adânca penetrare posibila. Aveti grija ca aceasta penetrare adânca poate cauza iritatii femeii.
     Barbatul ar trebui sa fie atent la partenera si sa se miste încet, dându-si seama daca apare o problema.

     Cu cât picioarele ei sunt date mai pe spate, cu atât penetrarea este mai adânca.
    
     Foloseste-ti patul
     Femeia sta pe spate, pe marginea patului, astfel încât talpile sa fie pe podea.
     Apoi, barbatul îngenuncheaza pe podea între coapsele ei. Reusita acestei pozitii depinde foarte mult de înaltimea patului.
     Unul dintre lucrurile frumoase în legatura cu aceasta pozitie este raza de miscare posibila a ambilor parteneri.
     Femeia are mai mult control asupra miscarii proprii, putând sa se împinga catre barbat, marind adâncimea penetrarii, sau poate misca din solduri pentru o stimulare mai interesanta.
     Barbatul are, la rândul lui, o libertate de miscare extraordinara, putând face orice doreste.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here