aRecunoaste ca nu e asa de simplu sa experimentezi cu pozitii sexuale asa cum ar parea la prima vedere. Da, nu e mare lucru treci dintr-o pozitie in alta, dar… cum arati in pozitia aceea? Simti vreo placere deosebita sau e doar de dragul „stiintei”? Iubitul tau e incantat de modificari sau e doar „pasiv”?

Vezi ca deja datele problemei sau complicat? Se pare ca in pat nimic nu e atat de simplu pe cat pare si pentru ca stim deja ce simti, ti-am pregatit cateva trucuri pentru a experimenta cu pozitiile sexuale.

Folosind experinta „specialistilor” vei reusi sa iti imbunatatesti viata sexuala, dar si sa te bucuri de mai mult dinamism in pat.

Toate aceste trucuri sunt menite sa iti usureze „munca” si sa va aduca un plus de savoare erotica.

1. Numai ce iti place

Evita sa ajungi in pozitii incomode sau pe care le consideri umilitoare. Explica-i iubitului tau care sunt barierele pe care nu vrei sa le depasesti si ghideaza-l spre pozitii placute pentru amandoi.

2. Vantul schimbarii

Incepeti sa faceti sex intr-o pozitie si apoi incercati sa modificati treptat unghiul de penetrare, orientarea voastra si alte detalii asemenea. In felul acesta veti pleca din pozitii comode si veti merge pana cand va simtiti ciudat.

3. Sub cronometru

Pozitia nu ar trebui sa insemne doar modul de orientare al trupurilor, ci si ritmul si stilul de a face sex. Asa ca stabiliti in cazul unor pozitii care ar trebui sa fie ritmul si unghiul de penetrare.

4. Repertoriu marit

Schimba vestul cu estul in ceea ce priveste viata sexuala. Chiar daca occidentul pare sa iti ghideze cariera, incearca o abordare mai orientala in ceea ce priveste viata ta sexuala.

Poti sa te inspiri din manualele erotice japoneze sau indiene pentru a afla pozitii inedite.

5. Orgasm optimizat

Amesteca si potriveste! Nu e cazul sa te multumesti doar cu schimbarea pozitiilor, aceste mutari ar trebui facute cu un scop anume: imbunatirea calitatii actului sexual.

Nu schimbi pozitia de dragul diversitatii, ci pentru a obtine un orgasm mai intens, sa nu uiti asta!

6. Mai mult de unul

Partida de sex = 1 orgasm nu e o egalitate corecta. Sexul ar trebui sa iti ofere mai mult de un orgasm in timpul unei partide si de aceea ar trebui sa experimentezi mai mult.

In felul acesta vei descoperi mai multe despre trupul tau si vei ajunge la orgasm de mai multe ori.

7. Platouri prelungite

Inainte de orgasm trupurile voastre ating o faza de platou, exact inainte de a ajunge la punctul maxim opriti-va si savurati intensitatea senzatiilor.

In felul acesta veti rezista mai mult, iar orgasmul va fi cu adevarat extraordinar.

8. Mai repede si mai bine

Cine a spus ca pozitiile complicate sunt pentru nopti interminabile? Schimbati pozitiile pentru „quickies”, chiar daca faceti sex doar 10 minute, nu inseamna ca trebuie sa pastrati aceeasi pozitie!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here