V-ati vazut, v-ati placut, ati tacut. De nenumarate ori ti-ai ascultat prietenele povestind despre tipul fantastic pe care l-au agatat in club cu o noapte inainte. La tine cum e? Ai pus ochii pe el, si nici el nu pare tocmai indiferent. Simti ca te-ai blocat? Ai aici cateva subiecte care pot dezmorti discutia.

Ce trebuie sa faci: incearca sa fii pe val cu el. Il poti intreba ce il atrage, ce ii place. Poti sa-ti spui parerea, dar ai grija sa nu il contrazici din primele secunde. – trebuie sa ii lasi impresia ca esti exact genul de fata pe care o fata. Faptul ca va plac aceleasi lucruri ii da impresia de sincronizare de la prima vedere. Da-i impresia ca este expertul in materie de distractie si localuri.  Nu trebuie sa pari prea cunoscatoare, dar nici ca n-ai habar. Barbatilor le place sa detina cheia informatiilor si sa creada ca, cel putin in materie de distractii, au mai multa experienta decat femeia pe care vor sa o cucereasca.

Vobeste-i doar despre ceea ce crezi, in niciun caz despre ce simti. Asta ii va starni curiozitatea si il va determina sa continue sa vada, sa afle ce crezi. Barbatii vor sa afle ce se crede despre ei in general, mai putin ce sentimente trezesc. Afla cat mai multe lucruri despre el, dar nu neaparat printr-un lung sir de intrebari. Fii atenta la ce spune, cum se descrie, cum vede anumite lucruri. Iti dai seama astfel daca vrei sa-l mai vezi si a doua oara.

Ce sa nu faci: nu-l contrazice prea mult decat daca ai argumente foarte concrete. Nu este recomandat sa ii pretinzi sa-ti cumpere ceva de baut daca el nu te invita. Asta ii da sentimentul cail folosesti. Nu lasa impresia ca nu vrei sa te mai desparti de el – ii va da impresia de sufocare. Pentru inceput, nu trebuie sa simta ca si-a pierdut independenta, libertatea.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here