Stabileste de la inceput tipul de relatie pe care il aveti. Chiar daca deveniti iubiti online sau ceva de genul asta, nu inseamna ca tu nu-ti mai poti vedea prietenii, iesi in oras si asa mai departe. La urma urmei, mai bine sa fii sincera  decat sa fii nevoita sa minti, nu-i asa?

Un studiu arata ca 70% din cuplurile care au o relatie la distanta se despart din cauza lipsei de comunicare si pentru ca unul din parteneri isi pierde increderea din aceasta cauza. Totusi daca vrei sa mentii o astfel de relatie, urmeaza cativa pasi simpli.

Comunica des

Comunicarea este un lucru foarte important intr-o relatie normala, daramite intr-una la distanta. Va puteti face cont pe Skype sau alte site-uri de genul, unde vorbitul este gratuit. Atunci veti putea comunica pana la epuizare.

Intereseaza-te despre el

Daca o relatie internationala, de exemplu, va trebui sa manifesti interes fata de cel cu care urmeaza sau te-ai cuplat deja online. Intreaba-l lucruri despre el, despre familia lui, despre prieteni, etc. si lasa-l si pe el sa faca acelasi lucru. Daca interesul este sporit chiar si dupa ceva vreme de cand ati inceput sa va povestiti unuia altuia diverse, inseamna ca te place cu adevarat. Daca isi pierde interesul dupa numai cateva zile, inseamna ca nu e prea interesat de o relatie la distanta.

Incercati sa va vizitati

Chiar daca sunteti din orase diferite, sau chiar din tari diferite, ar fi bine totusi, sa va stabiliti un program de vizite. Nu de alta, dar o relatie la distanta, in care nici macar nu apucati sa va vedeti, nu are cum sa mearga.

Ai incredere!

Pentru a mentine o astfel de relatie, trebuie neaparat sa aveti incredere unul in celalalt. Daca nu exista incredere, s-ar putea ca lucrurile sa nu mearga pentru ca vor intervenii gelozii, certuri si multe alte chestii de genul.

Fiti sinceri

Cel mai important lucru intr-o relatie este sinceritatea. Daca ea nu exista, atunci relatia nu are absolut nici un viitor. Degeaba va prefaceti ca sunteti un cuplu minunat, daca fiecare se distreaza cu unul/altul atunci cand are ocazia. Si decat sa afli mult mai tarziu ca ai fost luata peste picior si sa suferi, mai bine te lipsesti de asa ceva.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here