Un dulap bun nu este o chestiune de cantitate, ci de a avea haine de baza, potrivite. Si nu trebuie sa cheltuiti prea mult pentru a deveni vrednice de un influentator. In acest post va prezentam 10 modele de rochii Zara cu pret sub 30 €.

Exista o fericire mai mare decat ceea pe care o experimentam atunci cand cineva ne spune: „Dar ce rochie frumoasa! De unde ai cumparat-o? Da, exista: cea pe care o simtiti cand puteti raspunde: „Am cumparat-o la reduceri si m-a costat 30 €”.

De fapt, am putea spune ca exista chiar si o fericire mai mare: cand aceasta rochie la reducere care face obiectul de lauda, este un clasic, unul dintre aceste modele care vor fi intotdeauna o tendinta, ca rochia neagra, una cu imprimeu leopard sau cea tricot.

Atunci cand un articol de imbracaminte intruneste aceste trei calitati care garanteaza „fericirea” – in ceea ce priveste cumparaturile, trebuie sa fie cumparat fara a mai sta pe ganduri. Dar ce s-ar intampla daca am descoperi un loc plin de haine de acest tip? Mai mult, exista un astfel de loc? Noi, si se pare ca si restul lumii, l-am descoperit cu ceva timp in urma si se numeste Zara„. Suna cunoscut?

Firma Inditex are o selectie uimitoare de rochii care nu numai ca indeplinesc cele trei calitati pe care le-am mentionat in liniile anterioare, dar, de asemenea, adauga chiar mai multe: par mai luxoase decat sunt in realitate, fapt confirmat si de preturile acestora.

ROCHII Zara care costa sub 30 € si arata de 100 €

Da, este posibil sa purtati toate tendintele sezonului fara a va goli portofelul. Acestea sunt cateva articole de imbracaminte pe care Zara le-a lansat la reduceri si care au costat mai putin de 30 de euro.

1. RochiE Zara cu imprimeu de leopard

rochii Zara

2. RochiE Zara din catifea cu detalii de dantela

rochii Zara

3.RochiE zara cu imprimeu sarpe

rochii zara

4. Rochii zara cu buline

rochii zara

5. RochiE Zara in carouri tip camasa

rochii zara

6. RochiE Zara cu centura si catarama metalica

rochii zara

7. RochiE zara cu buline polka si detalii drapate

rochii zara

8. RochiE Zara cu imprimeu sarpe si curea

rochii zara

9. RochiE Zara tricotate guler Perkins

rochii zara

10. Rochii Zara midi

rochii zara

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here