aSeductia trebuie sa joace un rol cheie in viata ta sexuala, indiferent daca esti impreuna cu partenerul tau de cativa ani sau cateva zile. Fiecare partida de sex trebuie sa fie o adevarata incantare si o surpriza pentru amandoi. Afla impreuna cu noi cateva dintre tehnicile de top pentru a-ti seduce partenerul.

Termenul de seductie vine din latinescul „seduco” care desemna actul in sine de a lua pe cineva deoparte, a-l trage din locul in care se afla.

Acum termenul desemneaza latura erotica a relatiei si modul in care tu poti sa il atragi pe partenerul tau. Pentru a te familiariza cu arta seductie noi am luat cateva tehnici de baza si le-am exemplificat.

Seductia directa
Buze senzuale susurand usor, zambete provocatoare si priviri languroase, cam de asta ai nevoie pentru a pune in practica seductia directa.

Atingeri suave si cateva aluzii fine sunt suficiente pentru a-l face pe iubitul tau sa inteleaga la ce te gandesti.

Seductie si dominare
Indiferent de activitatea pe care o desfasoara partenerul tau, opreste-l si incepe sa il dezbraci. Impinge-l spre cel mai confortabil loc cu putinta si pozitioneaza-te deasupra lui.

Pentru fiecare comentariu pe care il face, ameninta-l cu o pedeaspa. Decideti voi cat de drastice vor fi aceste pedepse.

Seductie inselatoare
Spune-i iubitului tau ca trebuie sa ajunga urgent acasa pentru a te ajuta cu ceva. Poti sa ii spui ca v-au inundat vecinii de la 3 sau ca a venit matusa din strainatate, cert e ca trebuie sa ajunga repede acasa.

Asteapta-l goala in  pat si fa-l sa te ierte pentru ca l-ai inselat :P.

Seductie clasica
Nu vrem sa fim percepute ca romantice, asa ca de multe ori nu facem nimic romantic de teama de a nu-l speria.

Insa ce ar fi sa il rasfeti cu o seara dedicata numai lui cu o baie parfumata, un masaj hot si sex la lumina lumanarilor?

Chiar daca nu va deveni fan, e o experienta inedita pe care merita sa o incercati.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here