Ai nevoie de un produs care conține pigmenți de culoare în interior, insa nu ceva la fel de puternic ca produsele de colorare a părului?

Descopera cum poate reface culoarea pe care o pierdeți în timp prin spălare, coafare și încălzire un astfel de sampon nuantator, azi! 

În funcție de culoarea părului și de tonurile pe care le ai, poți folosi diferite șampoane care revitalizeaza vopseaua, pentru a-ți readuce părul la culoarea dorită. 

Este posibil să ai o mulțime de întrebări despre acest șampon, deoarece sună ca ceva ireal… in plus, iti poate economisi bani. Oamenii pun adesea următoarele întrebări:

Cum funcționează șamponul nuanțator?

Pentru ce culori este bun?

Care sunt beneficiile și dezavantajele sale?

Cât ține?

Cum funcționează șamponul nuanțator

Puteți folosi un șampon de acest tip pentru a vă lumina părul, a modifica culoarea părului sau pentru a vă îmbunătăți părul, acasă. Există șampoane tonifiante care îndepărtează nuanta alamie, în timp ce șampoanele care depun culoarea vă vopsesc temporar părul pentru a schimba sau a îmbunătăți culoarea părului.

Aceste șampoane conțin pigmenți de culoare care pătrund in firele de păr – ele pot fie să îmbunătățească, fie să anuleze culoarea actuală a părului. Sunt temporare – cât durează depinde de cât de des vă spălați părul.

Majoritatea oamenilor folosesc acest șampon o dată pe săptămână pentru a menține o culoare consistentă. Șamponul pe care îl alegeți va avea de obicei instrucțiuni pe etichetă, dar cel mai adesea îl veți spuma în păr și îl veți lăsa să stea timp de trei până la cinci minute.

Dacă doriți să diluați tonul, puteți amesteca șamponul nuanțator cu șamponul normal. Odată ce timpul a trecut, clătiți-vă părul. Este ușor de utilizat și majoritatea oamenilor îl folosesc săptămânal pentru a păstra un ton consistent de păr.

Ce păr vopsit poate folosi șamponul colorant?

Puteți folosi șampon nuanțator pentru orice culoare de păr. Este important să citiți eticheta și să înțelegeți pentru ce este conceput șamponul respectiv. Există unele șampoane care sunt special concepute pentru blonde, brunete sau persoane cu păr negru.

Cu toate acestea, există și alte culori. Pentru a începe, trebuie să-ți cunoști tipul de păr. Dacă ai părul fin sau uscat, caută un șampon nuantator care si hidratează.

Nu uitati – produsul se va spăla mai devreme dacă vă spălați părul mai des. Oamenii folosesc adesea acest șampon pentru a-și retușa culoarea sau pentru a-și schimba culoarea. Puteți încerca o nouă culoare cu acest șampon înainte de a merge la salon și a o face permanentă.

Cât durează șamponul nuanțator, ca eficiență

Șamponul isi va pastra efectele atât timp cât îl utilizați în mod regulat. Dacă încetați să îl folositi, șamponul se spală în timp. Va dispărea între trei săptămâni și o lună. Unii oameni folosesc șamponul de fiecare dată când își spală părul, în timp ce alții îl alternează cu șamponul obișnuit.

Dacă părul tău este murdar, îl poți spăla mai întâi cu șamponul obișnuit și apoi folosi șamponul care depune culoare. Potți face ca culoarea sa fie uniformă continuând să utilizezi șamponul în mod regulat.