7In 7 zile, Dumnezeu a creat lumea. In 7 secunde, eu mi-am distrus-o pe a mea.”
Ben Thomas, Seven Pounds
 
 
Regizorul filmului The Pursuit of Happyness / In cautarea fericirii si actorul, de doua ori nominalizat la premiul Oscar, Will Smith, ne ofera povestea emotionanta si plina de suspans a unui om haituit de un secret ascuns, care incearca sa se izbaveasca, schimband total destinele a sapte oameni, complet necunoscuti. 
 
Odata ce a pornit pe acest drum, nimic nu-i mai poate schimba hotararea. 
 
Sau, cel putin asa crede el. Dar Ben Thomas nu se astepta catusi de putin sa se indragosteasca de una dintre aceste sapte persoane, necunoscute pana atunci – iar ea va fi cea care il va schimba pe el. 
seven_pounds_1229637168_4_20081
 
Mister palpitant si surprinzatoare poveste de dragoste, Sapte Suflete lanseaza intrebari provocatoare despre viata si moarte, regrete si iertare, instrainare si prietenie, dragoste si izbavire – dezvaluind firele nevazute care leaga destinele oamenilor in mod surprinzator.  
 
Filmul incepe cu lista celor sapte nume: Ben Thomas, Holly Apelgren, Connie Tepos, George Ristuccia, Nicholas Adams, Ezra Turner si Emily Posa. Singurul lucru care le este comun celor sapte este faptul ca au ajuns la un punct de rascruce, fiecare dintre ei avand nevoie de ajutor, fie el financiar, spiritual sau medical – si fara stirea lor, Ben i-a ales sa faca parte din planul lui de mantuire. 
 
Dar Emily Posa (Rosario Dawson), o pacienta cu suferinte cardiace, plina de viata, ii intoarce pe dos planurile, realizand ceea ce Ben credea ca e imposibil – ea reuseste sa se apropie de el – schimbandu-i conceptia despre lume si despre ceea ce ne sta in putere.  
seven_pounds_1229636181_2_2008 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here