Pregateste-te sa pui in practica cel mai cool secrete ale frumusetii naturale, make-up. Aranjeaza firele razlete si smulge-le pe cele care ies din conturul natural al sprancenelor pentru un look ingrijit. Nu fi prea chitibusara nici prea exigenta si nu pensa prea multe fire. Se poarta forma naturala, nu liniile subtiri desenate! Cum procedezi?

Priveste-ti chipul in lumina naturala si analizeaza bine forma sprancenelor. Pentru a obtine forma perfecta ia un creion in  mana si tine-l vertical, chiar langa nara. Apoi pune creionul pe diagonala, de la baza nasului trecand prin coltul extern al ochiului. Firele care depasesc conturul creionului trebuie sa dispara.

Inainte de a smulge firele, foloseste un creion corector, sau fond de ten pentru a scoate in evidenta conturul final al sprancenelor. Acopera firele care urmeaza a fi indepartate- iti va fi mai usor sa verifici daca alegerea ta e corecta. Tine cont de masuratorile facute anterior.

Nu prea tolerezi durerea si ti se inroseste repede pielea? Foloseste un cub de gheata pentru a amorti usor zona. Ideal este sa faci din timp o infuzie de musetel si sa o pui la congelat in pungi pentru gheata. Musetelul are efect dezinfectant, antiinflamator si antiseptic, protejand pielea de iritatii.

Prinde cate un singut fir si trage in sensul cresterii lui. E mai putin dureros si mai sigur ca nu se rupe. Evita pensarea in timpul menstruatiei, pentru ca organismul e mai sensibil si durerea este mai intensa.

Daca ai sprancenele rare sau blonde, le poti accentua forma cu un creion pentru sprancene. Foloseste o nuanta cat mai apropiata de cea naturala pentru a nu crea un contrast vizibil. Deseneaza fire scurte fara sa apesi. La final, piaptana firele inspre exterior si usor in sus.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here