Cu rutina este greu să te lupţi. Se insinuează răutăcioasă şi duşmănoasă în viaţa şi în patul nostru. Învăţăm pe dinafară trupul celui de lângă noi şi începem să visăm cu ochii închişi sau deschişi la trupuri noi, încă neexplorate. Facem sex cu cel de lângă noi şi ne imaginăm că în mod misteriossex-cu-tine-si-gandul-la-altul a fost înlocuit de actorul principal din filmul pe care l-am văzut în week-end. Tu nu ai făcut niciodată asta? Recunoaşte!CONFESIUNE LA FEMININ
Sex într-un pat mare, să încăpem cu toţii!

Flirtăm, ne îndrăgostim, facem sex, ne îndrăgostim şi mai tare, alergăm unul în braţele celuilalt în fiecare seară. O perioadă nu ieşim din casă şi sexul este cea mai plăcută modalitate de petrecere a timpului liber. Dar nu e numai sex, ci şi tandreţe, afecţiune, cadouri, planuri de viitor. Bineînţeles, ne mai certăm uneori, dar nu este grav pentru că o ceartă nu este nimic altceva decât o porţie suplimentară de adrenalină care adaugă sare şi piper relaţiei noastre minunate. Suntem doar noi doi pe lume, foştii iubiţi şi fostele iubite ale fiecăruia dintre noi sunt la fel de departe de prezent ca dinozaurii şi pterodactilii. Când facem sex, ni se pare că suntem numai doi pe lume şi că ne contopim. Vă sună cunoscut, nu? Normal, aşa sunt toate relaţiile la început. Poate că sună cinic, dar eu am simţit că mă contopesc în absolut cu cinci bărbaţi şi ne-am jurat reciproc dragoste nesfârşită, veşnică şi infinită.

 Of! Nu este momentul să vă povestesc acum de ce dragostea nu a mai fost veşnică, ci s-a terminat în maximum doi ani, dar pot să vă povestesc despre lucrurile pe care nu am avut curaj să le spun niciodată nimănui. Unul dintre ele este că femeile (scuzaţi-mă pentru generalizare, dar chiar am făcut un studiu printre prietenele mele) au o imaginaţie bogată, populată de mulţi bărbaţi frumoşi care pot apărea oricând închid ele ochii. Și nu numai că apar, dar le dezbracă, le mângâie, le şoptesc la ureche cele mai drăguţe lucruri din lume, apoi fac dragoste cu ele şi se întorc înapoi în imaginaţie. Nimic greşit până acum, nu? șȘi nici imoral. Dar ce se întâmplă dacă toate lucrurile acestea se petrec când chiar faci sex cu un bărbat real? Din studiul pe care l-am făcut eu printre prietenele mele a reieşit că… se întâmplă. Des. Nu am avut niciodată curaj să mărturisesc partenerilor mei, dar în 80% dintre partidele de sex am fost trei sau patru în pat: eu şi el reali, plus câte un bărbat la care visam în secret în perioada respectivă. Există şi o prezenţă constantă care este în patul meu de la 17 ani şi, sperând să nu fac pe nimeni să râdă, este cel cu care mă meditam la matematică pentru bac şi de care am fost îndrăgostită în secret vreo trei ani. Nu ştiu dacă imaginaţia mea este prea razna sau dacă de vină a fost sexul care nu este întotdeauna la înălţime… Nu mă consider vinovată pentru acest obicei destul de inocent, dar simt că bărbaţii cu care ajung în pat nu ar fi foarte încântaţi dacă ar şti că, atunci când închid ochii, mă gândesc la te miri cine. Este micul meu secret care nu face rău nimănui. Sper. Mă excită şi uneori transformă actul sexual în ceva cu mult mai interesant decât este de fapt. Este spre binele amândurora, aşadar. Doar că uneori mă gândesc aşa: dacă eu vin în pat cu încă doi bărbaţi din imaginaţia mea, oare nu vine şi el cu câteva femei suplimentare? Tare mi-e frică că, fără să ştiu, am fost în pat cu Liv Tyler sau Nicole Kidman… S.M., 32 de ani

CONFESIUNE LA MASCULIN
Sex pe terenul de fotbal cu Keira Knightley

În primele zile, ei bine, în primele zile, sexul tău este întotdeauna nerăbdător să cunoască fata căreia îi tot faci curte. Din păcate, această nevoie a lui se loveşte cu capul de o pojghiţă destul de groasă de stres, neîncredere şi mixare chimică a dorinţelor. Te gândeşti … cu spaimă la sex şi la ce s-ar putea întâmpla dacă n-ar ieşi bine. Începi să o dezbraci, degetele tale surescitate ating sâni, piele, gât, buzele se ocupă de sărutări interminabile. „Preludiile sunt nesfârşite şi dacă mă ambalez de aici, cum o să dau randament mai departe?“ Te uiţi prin cameră şi îţi cauţi puncte de sprijin, un titlu cunoscut de carte, reviste să răsfoieşti în minte un articol pentru gospodine, să te gândeşti la viaţa nesărată a ceea ce ar putea fi nevasta ta în faţa aragazului, la cum de sub şorţul de bucătărie o vulvă nesătulă îşi întinde crengile spre tine şi te înghite. Un geamăt pe care nu ştii în ce categorie să-l bagi (o fi plăcere, durere, plictis?) te trezeşte din realitatea monstruoasă a prezentului. „Te doare?”, întrebi timid. „Nuu, continuă!“ Ai vrea să te mişti mai repede, dar Bănel pe partea dreaptă începe o incursiune în terenul echipei adverse, ratează pasa şi te enervează, dacă mingea ajungea la Neaga şi dobitocul nu rata, ne-am fi apropiat măcar de locul trei.
Publicitate
Un sfârc ţi se lipeşte înţepător de piept şi iar simţi plăcerea. O simţi concentrată în creier, în muşchi, în tot trupul. Neaga, ratare, şi ce aproape am fi fost. Te linişteşti, sexul tău bombardat cu atâta informaţie neapetisantă dă semne că vrea să plece la culcare. Stai, stai aşa, unde te duci? Sâni superbi sunt în gura ta, ai lângă tine cel mai frumos exponat al sexelor feminine care există pe pamânt. Prin faţa ochilor încep deja să se deruleze imaginile dorinţelor tale, toate fetele de pe planetă pe care ţi le-ai dorit pot fi ale tale, e ca şi cum le-ai avea sub tine, acum. Mişcările tale sunt prea rapide, stop, opreşte-te. Ea nu dă semne că vrea să termine, trebuie să te opreşti. Atunci mama ta intră pe uşă, o priveşti disperat, într-o mână ai un OKM şi în cealaltă… Urecheli primite de la profesori, prima notă de patru, prima dată când ai fost prins copiind, meciul cu Suedia din ’94, Neaga ieri în campionat, singur cu portarul capabil să egaleze „dar nu, stimaţi telespectatori, rataaare”. Erecţia este încă acolo, mai devreme mai aveai un pic şi terminai, ea mai geme sub tine, iar tu îţi ştergi fruntea liniştit, totul este sub control. Ce-ar fi fost să mergi la cumpărături azi, să-ţi cumperi aparatul ăla de ras pe care îl foloseşte David Beckham. O strângere un pic mai tare a vaginului îţi face sexul să pulseze, te uiţi la faţa ei şi uite, faci sex cu Keira în persoană. În gemete, urlete şi şampanie, terminaţi, lung, nesfârşit. De undeva din spatele minţii tale cortina se ridică şi toţi cei la care te-ai gândit te aplaudă mulţumiţi şi fericiţi că de data asta ai fost ceva mai blând cu ei, iar Rică, ei bine, Rică, în echipamentul de Champions League, îţi face cu ochiul, ridică degetul mare, a felicitare: „Bravo băiete, 11 minute şi 42 de secunde”. Cam de atâtea puncte mai are nevoie şi Steaua ca să câştige campionatul.
V.M., 29 de ani .

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here