Toti oamenii, indiferent daca recunosc  sau nu,  la momentul in care  ating un anumit succes social sau financiar, se schimba  radical. Devin mai agitati, isi doresc din ce in ce mai mult si  isi pun obiective din ce in ce mai greu de atins.

Nu cred ca uita de unde au plecat, succesul-afecteaza-relatiadoar ca isi amintesc din ce in ce mai rar, pentru ca sunt mult prea ocupati de  ideea unde ar putea sa ajunga si cate ar putea sa obtina folosindu-se de noul statut…

Este foarte greu cand ai un asemenea statut sa crezi ca o persoana te iubeste pentru ceea ce esti tu insuti, fara sa dea importanta  conturilor bancare, probabil de aceea oamenii cu  un anumit statut  financiar si social sunt extrem de suspiciosi si  selectivi  cand vine  vorba de persoana cu care trebuie sa-si imparta nu numai viata, dar si averea. 

In societatea materialista din ziua de astazi  banii pot fi un motiv mai mult decat bun pentru a te desparti de persoana iubita sau invers, de a te indragosti  de un strain…


Unii isi doresc atat de mult  sa atinga acest statut incat neglijeaza definitiv viata de cuplu, gandindu-se ca odata cu obtinerea stabilitatii financiare o sa repare greselile pe care le-au facut de-a lungul timpului.

Surpriza consta insa in faptul ca odata cu atingerea acestei stabilitati financiare partenerii isi petrec timpul gandindu-se mult prea mult la bani si prea putin la romantism, vacante, distractie si construirea unui viitor alaturi de persoana iubita. Inevitabil, in asemenea cazuri apare si divortul…

In cazul meu, pot sa zic ca sunt extrem de fericit si norocos pentru ca nu mi-am pus niciodata problema ca partenera mea m-ar putea iubi pentru statul meu social sau pentru succesul financiar.  Provin dintr-o familie obisnuita,  asa ca la momentul in  care ne-am cunoscut eram un simplu student iar ea o simpla eleva. 

Nimic  nu prevestea succesul pe care urma sa-l ating… Ne aveam unul pe altul si cam atat…

Poate e mai bine ca am reusit sa adunam tot ce avem astazi, impreuna. Pentru ca tocmai asa am scapat de vesnica suspiciune care macina toate celebritatile. “Dar oare ma iubeste pentru bani sau faima?!”

Si tot in felul acesta am scapat si de acea tentatie a vanitatii si am ramas cu picioarele pe pamant, pentru ca in afara caminului conjugal eram o  persoana publica  extrem de cunoscuta, iar acasa eram acelasi Radu pe care il cunostea de atata timp.

Nu stiu daca as fi fost la fel daca nu exista aceasta relatie de cuplu,  poate eram cu totul alta persoana si puteam sa va povestesc cat de mult m-au schimbat banii… dar nici nu vreau sa stiu!

Pana la urma, cheia succesului in orice relatie de durata il constituie respectul  si comunicarea, doar  cu ajutorul lor poti trece prin toate  “furtunile” vietii.

Daca intr-un cuplu nu exista asemenea elemente atunci, in cazul succesului financiar sau social, tentatiile sunt doar unele din sutele de probleme care pot afecta acel cuplu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here