Ai simtit vreodata ca cineva a fost pur si simplu menit sa fie in viata ta? Daca da, ati experimentat minunea unei conexiuni sufletesti.

Indiferent daca crezi in destin, soarta si karma, sau nu, trebuie sa recunosti ca uneori este complet posibil sa ai sentimentul ca cineva a fost menit sa intre in viata ta. Totul despre ei pare sincronizat cu tine si cu ceea ce ai nevoie in acel moment. Simti o conexiune sufleteasca si esti atras spre ei fara nicio explicatie reala.

Ai experimentat vreodata o legatura sufleteasca?

Este o conexiune sufleteasca doar romantica?

Acum, multi oameni presupun in mod gresit ca o legatura sufleteasca poate fi creata doar intre doi oameni in mod romantic. Asta este fals. Sufletul tau poate fi conectat cu cineva in diverse tipuri de relatii. Ar putea fi un mentor, prieten, profesor, membru al familiei, chiar si un vecin.

Nu trebuie sa fie cineva de care esti destinat sa te indragostesti si de la care sa inveti lectii profunde. Poate fi o persoana din viata ta de la care inveti ceva despre tine, despre viata si despre cum sa-i tratezi pe ceilalti.

Pentru scepticii de acolo

Desigur, multi oameni raman sceptici cu privire la fenomenul unei conexiuni sufletesti. In regula, poti fi sceptic sau poti crede in asta. Este propriul tau adevar. Cu toate acestea, sunt multi care cred ca anumiti oameni sunt sortiti sa-ti traverseze calea.

Daca vrei sa-ti imbunatatesti experientele de viata, fii mai atent la intalnirea cu oameni care ar putea avea o legatura sufleteasca cu tine. Desigur, daca sunt meniti sa fie in viata ta, oricum vor gasi o modalitate de a intra in ea. Cautand mai activ aceste conexiuni, puteti ajuta lucrurile.

Cum sa gasesti si sa recunosti o conexiune sufleteasca in viata ta

In timp ce relatiile karmice sunt adesea trimise catre tine pentru a te ajuta sa inveti ceva, de exemplu, de multe ori o lectie foarte grea care te poate face sa simti un element de durere, o conexiune sufleteasca este ceva cu totul mai bland si mai semnificativ. Relatiile karmice se termina adesea cu batai de cap, inainte ca acea lectie iluminata sa fie invatata. 

O conexiune sufleteasca te ajuta sa cresti si sa realizezi lectii de viata intr-un mod mai sustinut. Le-ai putea numi chiar spiritul tau inrudit.

# 1 Cineva cu o conexiune sufleteasca te va ajuta sa te schimbi si sa cresti. Cu cat petreci mai mult timp in preajma cuiva cu care impartasesti aceasta conexiune, cu atat mai mult vei ajunge sa realizezi ca esti schimbat pentru totdeauna intr-un fel, fie mare sau mic. Veti vedea ceva diferit sau veti simti diferit despre ceva important in viata ta. Acest lucru se intampla din cauza energiei care se misca intre tine si persoana cu care ai legatura, ajutandu-te pe amandoi sa inveti si sa cresti.

Ar putea fi la fel de simplu ca sa intalnesti pe cineva in autobuz si iti ofera un sfat care iti schimba cu adevarat viziunea generala asupra vietii. Poate intalniti pe cineva in timpul unei conferinte la serviciu. Ei impartasesc cunostinte care va schimba perspectiva in cariera. Poate fi orice, nu doar romantic.

Dar orice ar face ei pentru tine, te schimba intr-un fel pentru totdeauna. 

# 2 Veti deveni mai constient de sine. Cand ai o conexiune sufleteasca cu o alta persoana, te ajuta sa privesti in interior. Ca urmare, observi lucrurile despre tine pe care fie le iubesti, fie pe care vrei sa le schimbi. Ele adesea oglindesc propriile trasaturi si calitati de personalitate, ceea ce te obliga sa le observi mai mult.

Acest lucru nu inseamna ca sunt o copie carbon a ta, dar inseamna ca au anumite trasaturi pe care le ai si tu. Observandu-le, fie poti continua sa le dezvolti intr-un mod pozitiv, fie vei deveni mai constient si vei lucra pentru a schimba aspectele negative ale ta. 

# 3 Exista un sentiment de conexiune pe care chiar nu il poti explica. Poate cel mai mare semn ca ai intalnit pe cineva cu care impartasesti o legatura sufleteasca este ca te simti atras de el. Esti conectat intr-un mod pe care chiar nu il poti exprima in cuvinte. Cand sunt in preajma ta, te simti plin de energie. Cand sunt departe de tine, sunt in mintea ta.

Acest sentiment se datoreaza conexiunii energetice pe care o ai. Multi oameni cred ca conexiunile sufletesti sunt predeterminate pe planul cosmic. 

Deci, atunci cand nu sunt fizic aproape de ei, inca esti constient de ei pe un plan superior. Desigur, acest lucru va ajuta sa continuati sa invatati si sa cresteti de la ei. Nu sunt niciodata atat de departe de tine. 

# 4 Iti pot parasi viata in cele din urma, dar vor lasa o urma. O conexiune sufleteasca nu este intotdeauna menita sa ramana pentru totdeauna. S-ar putea sa intalnesti pe cineva pe care il simti in acest fel si va fi in viata ta pentru cateva luni sau ani. Apoi, ei merg pe drumul lor. Cu toate acestea, vor lasa o amprenta asupra ta. Nu le vei uita niciodata complet.

Conexiunea sufleteasca pe care o impartasiti amandoi va exista in continuare in ciuda separarii, chiar daca nu veti mai vorbi niciodata unul cu celalalt. In plus, lectiile invatate si cresterea pe care ati obtinut-o vor ramane. 

# 5 Nu exista reguli pentru conexiunile sufletesti. Persoana cu care ai o legatura sufleteasca poate fi mai in varsta decat tine, din alta tara, alta rasa, alta religie, alt tip de munca complet. Nu sunt reguli. Aceasta persoana este cineva de care esti atras la un nivel superior. Cineva de la care poti invata.

Daca exista diferente intre voi, este pentru ca ar trebui sa invatati de la ele si sa fiti constienti de mai multe decat sunteti acum. Fiti deschis la schimbare si invatati sa beneficiati de ea.

Multi oameni raman pe gard in legatura cu conexiunile sufletesti si orice este legat de karma. Desi multi sunt de acord ca este posibil, unii prefera dovezi solide. Dar, ceva de genul unei conexiuni sufletesti nu poate fi dovedit de stiinta. Nu se vede cu ochii. Este doar ceva ce poti simti. Cand simti ceva, nu il poti inregistra sau masura.

Din acest motiv, daca simti asa despre cineva, fie ca este intr-o situatie romantica, o prietenie, un coleg de serviciu sau oricine altcineva pe care il intalnesti in viata ta, fii deschis la posibilitatea ca acesta sa fie doar cineva care esti destinat de la care sa inveti si sa cresti cu. Desigur, ar putea fi, de asemenea, ca ar trebui sa-i ajuti sa invete ceva in schimb.

Asta nu inseamna ca ar trebui sa mergi in jur presupunand ca fiecare persoana spre care simti o usoara atractie este cineva care a fost menit sa-ti intersecteze calea. Inseamna sa fii deschis la orice poti invata de la o alta persoana.

Fiind deschis, vor veni diverse experiente pe care altfel nu le-ai fi avut niciodata. Multe usi sunt descuiate in viata ta. Trebuie doar sa stii ce usi sa deschizi si sa pleci. O conexiune sufleteasca te poate ajuta sa faci asta.

O conexiune sufleteasca este greu de explicat. Pur si simplu pentru ca singura modalitate de a experimenta cu adevarat puterea acestei atractie este sa o experimentezi pentru tine. Dar daca sunt in viata ta, trebuie sa fie!