Cu toate visam sa gasim acea persoana speciala, cea care este menita sa ne fie alaturi pentru tot restul vietii.

Este usor si amuzant sa visam la descoperirea jumatatii dar adevarata problema este: unde il gasim pe acest suflet pereche? Sa ne bazam numai pe soarta? sufletul-pereche-iubesti-o-singura-data-in-viata-cu-adevarat

Daca tu crezi cu adevarat in puterea destinului atunci poti sa te bazezi numai pe ea dar oricum va trebui sa faci si tu un mic efort. Pana si soarta are nevoie de indicatii asa ca trebuie sa lucrati ca echipa, asta daca iti doresti cu adevarat sa descoperi acea persoana ideala pentru tine.

The Howling film Primul lucru pe care trebuie sa-l faci inainte de a-ti gasi jumatatea este sa te regasesti tu insati.
Ce calitati sunt importante pentru tine?
Care sunt lucrurile in care crezi si peste care nu ai putea trece niciodata?
Cum iti demonstrezi afectiunea si cum te astepti ca ea sa iti fie aratata?

Acestea sunt intrebari la care trebuie sa iti raspunzi neaparat inainte de a incepe cautarea. Raspunsurile iti vor oferi o viziune mai buna asupra a ce fel de om doresti langa tine si este mult mai bine sa fi pregatita in loc sa pleci in cautare fara sa stii exact ce speri sa gasesti.

Este un lucru foarte obisnuit ca oamenii sa mearga la intalniri doar de dragul acestor intalniri si nu sperand ca acestea sa aiba si un viitor. Chiar daca intalnirile sunt amuzante si o experienta folositoare nu se recomanda sa faci acest lucru sau sa incepi o relatie doar pentru ca nu vrei sa fi singura.

Este recomandat sa incerci sa faci ca fiecare intalnire sa devina un pas important care iti poate oferi oportunitatea de a observa acea persoana asa cum este si te poti decide mai usor daca iti vei dori sa o revezi in viitor sau nu.

In momentul in care ai realizat ca aceste intalniri nesfarsite nu conduc la relatia la care ai visat devine evident faptul ca acea persoana nu este nici macar un partener de vis si ca ar fi recomandabil sa pui capat relatiei pentru a evita orice asteptari inselatoare.

Continuarea unei relatii cu cineva doar pentru ca te simti confortabil sau pentru ca nu vrei sa le ranesti sentimentele nu va face altceva decat sa amane momentul mult-asteptat, cel al descoperirii jumatatii tale.

Ca sa nu mai vorbim de faptul ca amandoi va veti irosi timpul. Pune capat relatiei, intr-un mod cat mai dragut si nu uita sa-i spui ca il consideri o persoana speciala, draguta dar ca, pur si simplu, nu va potriviti si nu sunteti facuti unul pentru celalati.

Precizeaza si ca doresti o perioada de singuratate pentru a nu ramane cu impresia ca pui capat relatiei cu el pentru a te arunca in bratele altui barbat.

Cautarea sufletului pereche necesita multa rabdare. Nu trebuie sa te simti frustrata sau sa iti pierzi speranta chiar daca a trecut ceva timp si sperantele tale au cam apus.

Melody Time movie

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here