Cărei femei nu-i place să fie admirată pentru felul în care este îmbrăcată?! Cu toate știm că bărbații analizează o femeie din cap până în picioare, deci le place ca aceasta să aibă bun-gust. Iar pentru a avea mereu outfituri remarcabile, trebuie să te pui la curent cu ce

tendințe în modă apar de la an la an. Cum noul sezon se face simțit și în termometrele noastre, trebuie să ne actualizăm garderoba cu piese vestimentare atât călduroase, confortabile, dar și fashion. Pentru asta este recomandat să urmărim creațiile marilor creatori de modă, care ne pun la îndemână câteva ponturi pentru niște ținute ”wow” de fiecare dată când ieși din casă.

fashion street

Cel mai bun sfătuitor în tendințe modă se află chiar la un click distanță. Cel mai complex site de fashion, îți pune la dispoziție tot ce te interesează despre trenduri, ponturi despre cum să te îmbraci la anumite ocazii sau te sfătuiește în priviința hainelor care se potrivesc personalității tale.

Un astfel de site îți poate deveni cel mai bun prieten care îți va da sfaturi de fiecare dată când vrei să te îmbraci senzațional, fie că este vorba de o petrecere sau de o simplă ieșire cu prietenii tăi.

Îmbracă-te de fiecare dată în tendințe modă și ai grijă ca dressing-ul tău să conțină piesele vestimentare must-have ale anului. Toamna aceasta încalță-te cu cizme lungi peste genunchi la care să asortezi un trenci lung în culori nude sau pastelate. De asemenea, nu uita că poți asorta la același trenci și o pereche de adidași sau teniși. Se pare că anul acesta se poartă să combini două stiluri. Vei fi foarte chic și vei atrage cu siguranță priviriile celor din jur.

Și iarna aceasta puloverele maxi, tricotate sunt  în tendințe modă, așa că nu trebuie să scapi de ele. Dacă nu s-au uzat, le mai poți folosi pe cele de anul trecut. De data aceasta combină-le cu o fustă, dacă vrei să ai o alură de fashion icon. Este o combinație îndrăzneață, care dă foarte bine și te scoate din anonimat. Puloverele acele scurte pufoase le poți combina ca o pereche de blugi skinny cu talia înaltă și cu o preche de botine cu toc. Adaugă o pălărie mare și ținuta va fi completată perfect. Cu acest look vei avea un aer sexy și seducător.

fashion 2016

Urmărește ținutele celebrităților internaționale sau chiar de la noi din țară și analizează-le puțin stilul vestimentar. Există posibilitatea să observi noile tendințe modă pentru prima dată în rândul lor. De asemenea, fashion bloggerițele vor face reclamă unor branduri cunoscute de unde poți ochi noile trenduri. De aici te poți inspira și ”fura” câteva ponturi pe care să le folosești în viitoarele tale outfituri.

Îndrăznește să vorbești și să transmiți o parte din personalitatea ta prin felul în care te îmbraci. Hainele comunică celor din jurul nostru mai mult decât ne putem închipui. Ele fac parte din limbajul nostru nonverbal, așa că trebuie să avem grijă la imaginea cu care ne prezentăm în fața celor din jur.

tendințe modă

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here