Aflați la vârsta tinereții, ne dorim să experimentăm tot ceea ce se poate în materie de sex, chiar dacă suntem implicați într-o relație serioasă de ceva timp sau dacă e vorba doar de câteva mici și scurte aventuri cu tentă amoroasă. Probabil că fiecare dintre noi avem anumite fantezii și preferințe de experiențe sexuale pe care suntem nerăbdători să le încercăm, tocmai de aceea am făcut un top 10 al celor mai interesante experiente sexuale care ar trebui să fie un must pentru noi toți. Citește lista de mai jos și vezi câte și pe care dintre ele le-ai bifat până acum!

One night stand. Se află probabil pe locul întâi în topul experiențelor sexuale pentru mulți tineri, însă trebuie să recunoaștem că nu toată lumea are tăria de a se lansa într-o asemenea aventură. Dacă îți dorești să ai parte de experiențe de amor inedite, care să te lase cu zâmbetul pe buze și să îți deschidă noi orizonturi spre culmile orgasmului, o aventură de-o noapte e cea mai bună alegere pentru tine.
Sex în 3. Pentru relațiile stabile, sex  în trei poate fi o binecuvântare sau o nenorocire, depinde doar de gradul de acceptare și implicare al celor doi parteneri. Dacă sunteți de părere că nu veți avea remușcări imediat după aceea, go for it!

sex-cu-cineva-mai-tanar
Schimb de parteneri sau swinging. E o experiență sexuală destul de îndrăzneață, care necesită un număr chiar mai mic de curajoși decât cei de pe lista one night stand-urilor. E nevoie de un cuplu matur, stabil, cu o foarte mare încredere în partener și o dorință de diversitate sexuală reciprocă.
Masturbați-vă reciproc sau pe rând, și priviți-vă în timp ce faceți asta. Acesta va fi un preludiu pe care nu-l veți da uitării prea ușor, în mod categoric.
Fă sex cu cineva mai în vârstă decât tine. Se spune că odată cu vârsta, vine și experiența. Ce spui, ai de gând să testezi această teorie?
Fă sex cu cineva mai tânăr decât tine. De ce să nu te situezi și la cealaltă extremă a experiențelor sexuale în funcție de vârsta partenerului? Dorința de diversificare și noutate este prezentă și în această situație.sex cu cineva mai tanar
Sex cu un străin misterios. Chiar dacă nu înțelegi o boabă din ceea ce-ți spune, în timpul partidei de amor s-ar putea să găsești că accentul său este foarte sexy, iar orgasmele pe care ți le oferă vor fi și mai intense.
Dirty talk în timpul sexului. Aceasta este o modalitate prin care tu și partenerul tău puteți atinge mult mai ușor orgasmul, căci vorbitul murdar în pat intensifică și mai mult trăirile pe care le aveți în acele momente.
Masaje erotice. În cuplu ori separat, o serie de masaje erotice vă poate stimula și condimenta viața sexuală astfel încât să fiți siguri că nu trebuie să vă îngrijorați pentru apariția monotoniei sau a rutinei în partidele voastre de sex.

Fa sexdirect cu femei si barbati din cea mai mare comunitate de adulti din Romania care vor sa intalneasca un partener doar pentru sex.
O partidă de sex în aer liber. Pentru adepții riscului și adrenalinei, o partidă de sex în aer liber poate fi un adevărat deliciu, atâta timp cât ambii sunt dispuși să încerce o asemenea experiență sexuală inedită.

Mai multe detalii pe www.sexdirect.xyz

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here