405205_f260Multe dintre noi deja visam la vara, la bagajul de vacanta, la mersul pe plaja. Acolo e timpul sa te arati in adevarata ta splendoare. Chit ca pleci la malul Marii Negre sau pe plajele Venetiei, Ibiza sau Saint Tropez, vrei sa arati cel mai bine. Si ce mod mai bun decat sa te inspiri dintre cei mai legendari bikini si trupuri perfecte pentru bikini din istorie?

Brigitte Bardot
„…Si Dumnezeu a creat femeia”. Desi Brigitte Bardot nu a creat bikini, ea a jucat ca actrita un rol senzual, intim, cu trei barbati. Acest film a ajutat-o sa devina un star international. Poate nu postura de pisica sexy, arhetipul feminin blond, dar si alura fierbinte a facut-o un star si a provocat femeile din toata lumea sa poarte bikini, facand din Saint Tropez un loc glamour pe plan international.

Rachel Welch
„One Million Years B.C. ” (1966) a fost filmul celebru al lui Rachel Welch, in principal din cauza bikinilor ei de blana, oare?

Fetele Bond, Ursula Andress si Halle Berry

Ursula Andress
Bikini cu centura ai actritei suedeze, Ursula Andress care apar in „Dr. No” din seria James Bond sunt un clasic permanent. Un sex-simbol major al anilor `60, care facesa nu existe barbat care sa nu fi avut o fantezie hot cu Ursula iesind din apa in bikinii ei. Patruzeci de ani mai tarziu in „Die another day” (2002) Halle Berry repeta aceeasi scena cu aceiasi bikini cu centura, cu acelasi efect: barbatii innebuneau la vederea acelor form!

Halle Berry
Este tipa mulatra si sexi care a jucat ca Bond girl in 2002, recreand scena interpretata de Ursula. Scena bikini a fost filmata in Cadiz, Spania. Potrivit unui studiu, Jinx (rolul jucat de ea) a fost a patra cea mai puternica femeie pe ecran din toate timpurile. In acelasi an, a fost votata numarul 1 in listea FHM cu cele mai sexi femei in lume. In 1998, Playboy a numit-o pe Halle Berry in Topul 100 al celor mai sexi femei ale secolului si a fost in People`s magazine printre cei mai frumosi 50 de oameni  ai lumii. Si daca crezi ca bikinii sunt numai pentru tinere, afla ca Halle a fost in topul celor mai stralucitoare celebritati de peste 40 de ani.

405220_f260Marilyn Monroe
Faima lui Marilyn Monroe ca un star sexi a inceput in 1940 si a durat pana in `60. Este prima poza cunoscuta cu Marilyn Monroe imbracata intr-un costum de baie din doua piese. Cel mai probabil, poza  este facuta intr-o curta din Hollywood, pe cand avea 19 ani, la inceputul carierei sale de modelling.

Tyra Banks
A fost prima femeie de origine africana-americana de pe coperta Sports Illustrated – Numarul costumelor de baie. De asemenea,  a fost si prima de aceasta origine care a fost aleasa pentru catalogul Victoria`s Secret.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here