trucur fumat

Niciodată nu e prea târziu să renunți la fumat și există multe beneficii care pot fi obținute indiferent de ce vârstă ai când ai de gând să renunți . Iată câteva sfaturi rapide pentru a vă ajuta să renunțați la acest obicei .

Niciodată nu este ușor să renunți la fumat . Dar există sfaturi și trucuri care s-au dovedit a face mai usoară renunțarea , reduce pofta , și a preveni recidiva . Iată zece trucuri simple pentru a vă ajuta să renunțati – pentru totdeauna .

Spuneți-le tuturor că renunțați la fumat. Prietenii și familia da de multe ori vă oferă sprijin și vă pot ajuta .

Scapa de scrumiere , brichete , si toate tigarile .

Fiți pregătiți pentru unele simptome de sevraj . Când vă lăsați de fumat , sunteți susceptibili de a obține simptome care pot include : greață ( senzație de rău) , dureri de cap , anxietate , iritabilitate , pofta , și chiar simt groaznic . Aceste simptome sunt cauzate de lipsa de nicotina pe care corpul tau a fost obișnuit să o primească.

Fiți conștienți de situațiile în care sunteți susceptibili sa vreți să fumați. În special , consumul de alcool este adesea asociat cu lipsa într- o încercare de a renunța la fumat . Ar trebui să iei în considerare lipsa alcoolului în primele săptămâni după oprirea fumatului . Încercați să schimbați rutina pentru primele câteva săptămâni. De asemenea ,evitați consumul de ceai și cafea și încearcă să bei mai ales suc de fructe și multă apă în loc .

Unii oameni iși fac griji cu privire la cresterea in greutate, atunci când renunță la fumat. Anticipează o creștere a poftei de mâncare, și încearcă să renunti la alimente grase si dulciuri. Încercați gumă fără zahăr și fructe în loc.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here