unghiiacrilingrijPentru ca unghiile din acril sa reziste cat mai mult trebuie sa le ingrijesti la fel cum le tratezi pe cele naturale.

Ingrijeste-ti unghii din acril aplicad ulei pentru unghii o data pe zi, ai grija sa nu aplici prea multa presiune pe unghii si pune-ti manusi cand faci treaba prin casa, pentru a fi sigura ca nu le ciobesti. Mai trebuie sa stii ca si chimicalele din produsele de curatat pot face ca acrilul sa-si piarda culoarea.

Intreaba-ti manichiurista cum trebuie sa le ingrijesti si ce produse sa folosesti. In mod ideal dupa ce iti pui astfel de unghii ar trebui sa mergi o data la doua saptamani la salon pentru a le ingriji si pentru a completa unghia cu acril. In cele mai rele cazuri, ti se poate infiltra apa sub unghia din acril si in acel mediu caldut se pot forma ciuperci. Pentru a evita acest lucru, este important sa mergi la salon cu servicii de calitate si sa nu-ti faci unghii cu acril acasa.

Asigura-te ca si pielea din jurul unghiilor este intr-o stare buna. Daca observi inrosiri sau exfolieri ale pielii, acestea pot fi semnele unor dermatite de contact, rezultate in urma unei reactii la chimicalele folosite la aplicarea acrilului. E posibil ca unghiile tale sa nu suporte acrilul, asa ca renunta la acest fel de manichiura si opteaza pentru una normala.

Indepartarea unghiilor cu acril

Cred ca ai auzit tot felul de povesti horror despre femei care si-au distrus unghii incercand sa indeparteze unghiile cu acril acasa. Cu toate ca poti reusi si acasa sa le scoti cel mai bine este sa mergi la salonul unde ti le-ai pus. Daca totusi nu ai cum sa ajungi la salon inmoaie-ti unghiile in solutie cu apa si acetona timp de jumatate de ora. Nu-ti rupe niciodata acrilul de pe unghii, caci iti poti rupe unghia naturala.

Unghiile din acril – mod de ingrijire
Mai poti urma si acesti pasi:

# Taie-ti unghiile din acril cat de scurt poti cu ajutorul unei unghiere.
# Pileste-ti partile unghiei care nu pot fi taiate.
# Inmoaie-ti degetele intr-un bol in care ai pus acetona timp de 10-15 minute.
# Indeparteaza usor acrilul, iar daca nu reusesti mai imoaie-ti putin degetele.
# Pileste-ti unghiile pentru a indeparta adezivul ramas.

Odata ce ti-ai dat jos unghiile artificiale, lasa sa treaca putin timp pana sa pui altele in loc.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here